serdar ali çelikler

Ne söyleyeceğini biliyorsunuz zaten. İzleyip prim vermeyin yavşağa.

bunun partneri candaş tam bir galatasaray düşmanı

Ali firca atana kadar feberin hep aleyhine konusur bizi overdi.180 derece dondu cunku agir firca yedi ekmeginden olmak istemedi

Biraz önce izledim. Bizim Tudor ve Prandelliyi liderden 1 puan gerideyken kovmamizi örnek verdi. Doğru konuştu. Hakkaten o konuda iyiyiz. Fener reaksiyon almada çok geç kalan bir klüp. Başarısızlığı cezalandırmıyorlar adeta ödüllendiriyorlar.

Biraz önce izledim. Bizim Tudor ve Prandelliyi liderden 1 puan gerideyken kovmamizi örnek verdi. Doğru konuştu. Hakkaten o konuda iyiyiz. Fener reaksiyon almada çok geç kalan bir klüp. Başarısızlığı cezalandırmıyorlar adeta ödüllendiriyorlar.
bizim iyi olduğumuz konu, camiamızın ve taraftarımızın objektif, akıllı, adil ve hak edene vefalı olmasıdır. bu şikeciler gibi kimsenin köpeği olmayız, kimseye de biat etmeyiz.

para için kimsenin önüne domalmayız. kötüye kötü iyiye iyi deriz. bunların yıllardır kötü oyunlarını böyle masabaşı oyunlarla örtme isteği türkiyedeki en salak taraftar grubuna sahip olduklarının en büyük kanıtıdır.

Bu da yapıyor;
Son zamanda bir çok spor yorumcusunun canlı yayındayken sürekli telefonla oynaması sizi de rahatsız etmiyor mu?
Kendisi konuşuyor, sonra alıyor telefonu, diğer konuşanı da dinlemiyor...
+ Bunun kıçı başı da ayrı oynuyor. Bacağını sallamaya başladığında videoyu ileri sarıyorum .

Yav bırak
babası Galatasaraylı dediğiniz herifi de gördük
adam 16 yıldır babasıyla görüşmüyormuş bir de
algınız batsın

İzlendiğini hissettiği anda algı silahını ateşlemeye başlamış bu sezon. İşi gücü bu. Ciddiye alınmaması için izlenmemesi gerekiyor.

Geri
Üst Alt