serdar ali çelikler

En overrated yorumcu kendisi

Hangi konu olursa medyadaki bütün bilgileri toplayıp sonrada sanki konunun bizzat şahidiymiş gibi anlatıyo

Ekşi olayında fena patlattılar ama akıllanmıyo ısrarla

Erden Timur herhalde kendisinden daha iyi biliyordur. Bir de Dursun Özbek 4 milyar dedi demiş o da yalan o gazetenin imzasız haberiydi. Özbek'in öyle bir açıklaması yok. Leo'da 1+1'ler 15 milyon TL'ye gitmişken. Florya'da lüks daireler yapılacağı hatta bazı markalarla görüşüldüğü orada yer açmaları için gibi işlerden bahsetmişti Erden Timur, Ticari alanlar + 630-750 daire demişti yanlış hatırlamıyorsam. Ortalama daire fiyatı 15-20 milyon TL olacak tarzı konuşulmuştu. Tabi bunu net bir şekilde tekrar açıklarlar lakin o kadar değerli bir araziden zarar edilme ihtimalini görmüyorum şahsen. Forumda direk bu işlerle uğraşan arkadaşlar daha net bilgiler verir tabi.

Erden Timur herhalde kendisinden daha iyi biliyordur. Bir de Dursun Özbek 4 milyar dedi demiş o da yalan o gazetenin imzasız haberiydi. Özbek'in öyle bir açıklaması yok. Leo'da 1+1'ler 15 milyon TL'ye gitmişken. Florya'da lüks daireler yapılacağı hatta bazı markalarla görüşüldüğü orada yer açmaları için gibi işlerden bahsetmişti Erden Timur, Ticari alanlar + 630-750 daire demişti yanlış hatırlamıyorsam. Ortalama daire fiyatı 15-20 milyon TL olacak tarzı konuşulmuştu. Tabi bunu net bir şekilde tekrar açıklarlar lakin o kadar değerli bir araziden zarar edilme ihtimalini görmüyorum şahsen. Forumda direk bu işlerle uğraşan arkadaşlar daha net bilgiler verir tabi.
Şu piyasada temeli attığın an Florya’nın büyük bölümünü satarsın zaten ama siyasete bağlı gelişmeleri takip etmek lazım. KK’nin yabancıya konut satışını yasaklayacağım açıklamaları, inşaat sektörünün hedefe konulabilecek olması vb. faktörler durumu etkileyebilir. Öte yandan olası deprem seferberliği dolayısıyla yaşanabilecek sirkülasyon olumlu da yansıyabilir. Yaşayıp göreceğiz artık. Şu an 7-8 bin dolar metrekare fiyatı olur tahminimce.

Demek inşaat sektöründeki bu ulvi bilgisini açtığı köfteci dükkanında gösterse batmayacaktı.

Kendisini sadece Fener puan kaybettiğinde dinlemeyi severim.

Abi prim vermeyelim de rivada da kurtuluşumuz falan demiştik şimdi pek birşey yok gibi... Bu işler bitince de ödenmeyecekmiş korkusu var borcun. Yok üste para kalacak falan diyorlar da ben kapasın borcu, ya da bizi bankalar birliği anlasmasindan çıkarsın yeter diyorum.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Florya arazinin son imar durumunu bilmiyoruz emsali kaç kat sınırı kaç muhtemelen imar planına revizyon bile yapılmış olabilir. Hesap kitap işlerine bakmaya gerek yok şu ana kadar her şey yolunda bunların yanında Riva 3. etap satışından da çok ciddi bir meblağ giriş yapacak. Serdar Ali Çeliker'in korkusu borçsuz bir Galatasaray'ın yapabilecekleri hatta şöyle diyim bu projeler bittikten sonra kulübe düzenli gelir elde edebileceği yapılarda yapılacaktır kiralık olabilir her sene yüksek tutarlı bir getiri elde etme planı da vardır böylelikle borç olayını tamamen sorun olmaktan çıkar her sene elimize belli bir bütçe geçer.

Emlak konut raporundaki metrekare fiyatı yerine girip kendisi fiyatlara baksa gerçekçi rakamlar görmüş olur.

Arada erden timur ve adnan polattan malı götürecekmiş gibi bahsetmesi de başka bir acınası nokta saç için.

Projenin geri dönüş süresi beni de düşündürüyor biraz. Muhtemelen bir bölümü temelden satılır kalanlar proje sonuna bırakılır zira maliyet farkı olacaktır.

Nakit ihtiyacı baş gösterecektir çünkü.

Ben saçın her yayınını dinlerim/izlerim.
Net şekilde şunu söyleyebilirim çok fazla yalan söylüyor.
Yalan haber alıp onu aktarmada değil mesela farkında olmadan kafada bi yalan kurup ona kendini inandırıp her yayınında arkasında duruyor.

İronik olacak biraz ama bu yayını dinlemedim yeni gelmiş herhalde bunuda yarın dinlerim

Böyle propaganda yapması daha iyi, varsın öyle bilsinler...Emlak sektöründe çalışan arkadaşlar bizi aydınlatırsa memnun olurum...

Birkaç yıl önce bankaların kredi vermek için nerdeyse insanları taciz ettiği dönemlerde bile banka experleri güncel değerler üzerinden asla kredi onaylamıyorlardı; 5 milyonluk ev için ancak 2 milyon bedel üzerinden kredi çıkarıldığına bizzat şahitlik etmişliğim var...O günlerden bugüne konut fiyatları üçe katlamış durumda...

Lafa Bankalardan girmek suretiyle en baştan çok büyük yanılgıya düşmüş...

bu herifin isminin hala bu sitede konusuluyor olması utanç verici,depremden önce şikecilerin maçından sonra galatasarayla ilgili söylediklerini nefretini ne çabuk unuttu bu taraftar cidden pes pes

Geri
Üst Alt