serdar ali çelikler

Projenin geri dönüş süresi beni de düşündürüyor biraz. Muhtemelen bir bölümü temelden satılır kalanlar proje sonuna bırakılır zira maliyet farkı olacaktır.

Nakit ihtiyacı baş gösterecektir çünkü.
Bölüm bölün yapılacaktı diye hatırlıyorum, 3 bölüm halinde. Temelden satışta olacaktı ve Erden Timur'da 350 milyon Tl nakit desteği sağlayacaktı. Şu olaylar olmasaydı geri dönüşü bekledikleri tarihte yada çok az gecikme ile alırdı yönetim. Lakin bu olaylardan sonra o konuda bir tık endişe bende de var.

Ben saçın her yayınını dinlerim/izlerim.
Net şekilde şunu söyleyebilirim çok fazla yalan söylüyor.
Yalan haber alıp onu aktarmada değil mesela farkında olmadan kafada bi yalan kurup ona kendini inandırıp her yayınında arkasında duruyor.

İronik olacak biraz ama bu yayını dinlemedim yeni gelmiş herhalde bunuda yarın dinlerim
Sabrına hayran kaldım. Şu adam dinleyecek kulak varsa reis helal olsun valla

Acemi hesabıyla yaptığına bakın. Sana Kadir bile inanmaz.

Az biraz araştırdım adamın örnek verdiği yerdiği yerde 150 m2=21 milyon Tl bu da m2 fiyatını 140 bin TL yapar yani adam daha kendi örnek verdiği yer ile tutmuyor hesabı.
Örnek verdiği yer.

SAÇ'ı Fenerbahçe kaybettiğinde ve Galatasaray'ı mecburen övüp, büyüklüğüne vizyonuna kupa kazanma alışkanlığını konuştuğunda dinleyeceksin. Yine aynı şekilde Tatava tarzı goygoylarını dinleyeceksin. Vakit geçirtiyor herif, güzel goygoyu var çünkü.

Erden Timur ve Dursun Özbek'e bu proje hususunda güveniyorum.

Bunu da itusozlukden mi aldı acaba malum eksi kapalı.

Osayi'ye kırmızı mı göstereyim sarı mı derken sarıda kart kılan Mete Kalkavan da o kart sonrası dağıldı. Maç oynanmamaya devam etti. Bu esnada Fener golü buldu ama bana göre VAR operasyonu ile Rossi'nin golü iptal edildi. Ben tekrar soruyorum: Rıdvan Dilmen'in iddia ettiği Serdar Tatlı'nın raporuna yansımış 4 şikeci hakeme ne oldu? Tamamen dağılmış, 2 ay sonra olmayacağını bilen TFF Başkanı "İyi Niyetli Bay Büyükekşi" ile "Beni eleştirmeyin" derdindeki MHK Başkanı bu ligi bitiremez. Spor Bakanı risk alıp konuya müdahale etmezse bu lig şaibelerle anılacak. Altını çizerek söylüyorum lig şaibeli hal alacak. Fener'in attığı ve iptal edilen golün ofsayt olmadığını düşündüğümü ve olayın şike dahil her yönüyle araştırılması gerektiğini yeniden belirteyim.

bu nasıl 1 varlık yaw.

Osayi'ye kırmızı mı göstereyim sarı mı derken sarıda kart kılan Mete Kalkavan da o kart sonrası dağıldı. Maç oynanmamaya devam etti. Bu esnada Fener golü buldu ama bana göre VAR operasyonu ile Rossi'nin golü iptal edildi. Ben tekrar soruyorum: Rıdvan Dilmen'in iddia ettiği Serdar Tatlı'nın raporuna yansımış 4 şikeci hakeme ne oldu? Tamamen dağılmış, 2 ay sonra olmayacağını bilen TFF Başkanı "İyi Niyetli Bay Büyükekşi" ile "Beni eleştirmeyin" derdindeki MHK Başkanı bu ligi bitiremez. Spor Bakanı risk alıp konuya müdahale etmezse bu lig şaibelerle anılacak. Altını çizerek söylüyorum lig şaibeli hal alacak. Fener'in attığı ve iptal edilen golün ofsayt olmadığını düşündüğümü ve olayın şike dahil her yönüyle araştırılması gerektiğini yeniden belirteyim.

bu nasıl 1 varlık yaw.
Yine sıçmıklamış

kahve deki dayılardan farkı yok yav.

Bu akşam Lala ortak meselesi için tek derdi bu bilgilerin nasıl dışarıya sızdırıldıydi bein spor içinde Galatasaray kulübü için scout ekibine alınması için birileri önerilmişte felan da filan tam bir şerefsiz olay gün ışığına çıktı için kızgın oluşu için değil

Ve bu yaratığı izleyenlerin çoğunun bizim taraftar. Az bile yapıyor.
Eğlenceli konuşma şekli var diye izlemeye devam edip prim vermeye devam etsinler.
Herif küçük şeytan işte. Onu da izleyen çok vardı.

Geri
Üst Alt