serdar ali çelikler

sac: Osayi yonetime Galatasaray dan teklif var gidecem demis
Ben bunu dün gece uyku sersemiyken Osimhen diye okumuşum, ne küfür etmiştim saç'a derbi öncesi sıkıyor diye.

Galatasaray'dan yazısı ne alaka diyorum, sen yazdın diye yanlış yazdın heralde dedim hatta. Affet Hakanfield günahını aldık.

utanmazca yalan söyleyerek algı yapıyor

maçın yüzde 80ini bjk iyi oynamış

galatasaray çok edilgen oynamış

arda kardeşler kurtarmış

Dönerci başladı mı yine fbjk sini kollamaya. Bu yüzden yorumcu yaptılar zaten

sen ve senin gibiler mutsuzken dünya daha güzel 1 yer

utanmazca yalan söyleyerek algı yapıyor

maçın yüzde 80ini bjk iyi oynamış

galatasaray çok edilgen oynamış

arda kardeşler kurtarmış
Baş algıcı algısını yapıyor yine, geçen bir başlik gordum %80 sampiyon gs falan da diyordu her yılki yaptigı seylere devam algı algı algı

Vasat oynayarak kazanmamız daha da kudurtmuş deriz. Bunu kendine kılavuz belleyenler için üzgünüm. Sonunuz en iyi ihtimalle tımarhane.

Tam bir holigan yahu. Git fbtv'de yorumculuk yap birader. Sözde tarafsız kanallarda sözde tarafsız yorumculuk yapıyorum deme hiç. Sen bir fbjk holiganısın. Seni ancak fbjkliler ciddiye alıp dinler.

Fbjk'nin maçtan puan alamaması içine oturmuş belli.

Holigan oldugu senelerdir belli

Takip edilmesi gündem de tutulmasi sacmalik

Çok ama çok büyük bir ... .

%80 kötü oynadığımız maçta soktuk kardeş itirazın var mı?
3 gün once kalesine 37 şut çekilen takım göte bala attığı 1 gol ile kazanınca iyiydi müthiş galibiyetti.

Tam bir holigan yahu. Git fbtv'de yorumculuk yap birader. Sözde tarafsız kanallarda sözde tarafsız yorumculuk yapıyorum deme hiç. Sen bir fbjk holiganısın. Seni ancak fbjkliler ciddiye alıp dinler.

Fbjk'nin maçtan puan alamaması içine oturmuş belli.
Bjkli degil yav tam ve net fb holigani yarista oldugunda en buyukte bjk dusmani oluyor simdi bakma biz varız diye bjk savungaclıginda

Serdar mevcut FB yönetiminin düşmanıdır ama Serhat vurulduktan sonra yorumları çok değişti, belli ki çekinceleri var. He hü deyin geçin ya

Geri
Üst Alt