serdar ali çelikler

Bunun icinde oldugu videolarin hic birini izlemiyorum. Keske her GS'li öyle yapsa.
En iyisini yapıyorsun. Bu şahısların hepsini ben de algoritmamdan çıkardım. Kafam rahat. O yüzden bunu yazdım. Galatasaraylılar biraz mazoşist. Kendisine saldıran insanları ünlü etmeyi seviyor.

böyle objektif görünümlü tipler puan kayıplarında öyle kuduruyorlar ki içlerindeki boku bi anda farkında olmadan ağızlarından sıçıyorlar

Galatasaraylılar sayesinde ünlü oldu kendisi.
Aykut Kocaman Vardar'a elenmese kariyeri buraya eviremezdi. Modern Rıdvan. Eskiden fener puan kaybedince Rıdvan'ı aç derlerdi şimdi SAÇ'ı aç diyorlardır herhalde. Ben tipine, hal ve hareketlerine katlanamadığım için pas geçiyorum.

objektifim ayagina takilip aslinda cok sinsi ve art niyetli olan yorumcu. en tehlikelisi.

ahmet ercanlar gibileri bile daha zararsiz bundan

Kendisinden daha cahil insanları etkileyebildiği için bu işi yapan boş beleş bir adam.

Geçen Haluk Yürekli'yle İbrahim Seten konuşuyordu bu herif hakkında, bir tane yayıncı bu vatandaşa ayda 1 milyon TL maaş önermiş, imza parası olarak da (sanki futbolcu anasını satayım) 2 m TL, herif kabul etmemiş.

Yani uzay boşluğundan daha boş, tenekeden daha fazla ses çıkaran davarlar sırf bitirim ağzıyla bir yüksekten bir alçaktan konuşup genişçe (ama mal) bir kitleye hitap edebiliyorlar diye böyle paralar kazanıyorlarmış. Gazeteci desen değil (en azından öyle durmuyor), futbol otoritesi desen değil. Boş adamların boşluğa hitap ettiği memleketimizde oluyor maalesef bunlar. Rezilliğe bakın.

''Karına sövseler "buyur abi akşam ben getireyim" diyeceksin.

Geçen sezon bunu dedikten sonra güya programdan ayrıldı, olay soğuyunca birkaç ay sonra sağ cepten sol cebe geçti, tekrar algı ve ahlaksızlık yapmaya devam etti, ediyor da.

Şu olay sonrası bir daha bu işi yapmasına engel olmalıydık, çıktığı her programa, yanındaki her kişiye bu ahlaksızla ne işiniz var diye tepki göstermeliydik. Şimdi tekrar konuşur durur.

Hakem maç içerisinde pek hata yapmamış.
Rey Manaj poz. nasıl kırmızı vermemiş anlamamış.
Balde'nin tokadı kırmızı sayılmazmış, "tokat değil o ya" diyor.

* * *

Algıcı pez.

Bu dönerci,algıcı, yapı kredi çpcuğunun konusunu kapatın bence. Küfretmeye değmez

Şu herifin başlığını lütfen silin. Şu şahsın adının bizim forumda işi olmamalı. İnsanların sinirine dokunmaktan başka bir halt yaptığı yok.

Geri
Üst Alt