serdar ali çelikler

Güzel güzel daha ne pislikleri çıkacak ortaya da neyse... Yakında Mourinho'da dökülmeye başlar.

Yalnız adamlar sırf biz zarar edelim diye Cuesta-Rusya işine taş koydular.

Resmen bedavaya adamlara Djiku gönderdiler. bende olsam Cuesta sakat makat deyip bir bahane bulup bedavaya Djiku alırdım.

Yetmedi hiç ihtiyaçları yokken yüksek paralar teklif edip bizim kaleci işine taş koydular. Bizde mal gibi gidip ts'ye 27.5 milyon € domaldık.

Neyse böyle devam etsinler sıkıntı yok ama artık yönetici denen andavallarında bunları görüp ona göre strateji oluşturması lazım bir zahmet.

Forumda ve X'de karsima cikan kesitleri disinda -ozellikle hakem olayindan sonra- 1 dakika izlemisligim yoktur. Dayanilacak bir adam degil.
Hem asiri sinsi, hem de yardakci. Galatasarayli'lar izlemese bu kadar populer de olamayacak.
Gerci cok sevgili baskanimiz kendisiyle yemek yiyor, abi dedirtiyor falan.
Delirmek isten degil.....

bu herifle yemek yiyen başkan mı yöneticiler mi artık her kimseler ya adam akıllı gs ile konuşmamayı öğütlesinler fbyi yalıyor mu emiyor mu naparsa yapsın ya da kendileri de en az bu herif bozuntusu kadar haindirler bi de programına gsparayı sponsor yapmışlar adama parasını verip en değerli topçumuza ahlak dersi vermeye kalkıyor

Galatasaraylıların popi yaptığı 2 isimden biri. Diğeride dombili htalks
HTalks bundan iyidir yahu. En azından alıyor karşısına Galatasaraylıyı Fenerliyi tartışıyor, söz hakkı veriyor. Güzel de geyik döndürüyorlar zaman zaman, eğlenceli oluyor. Bu Serdar Ali denilen çakal ise tam bir tetikçi. Fb yarışın içerisinde ise Galatasaray aleyhine algı kasan, fb yarıştan koptuktan ve GS şampiyon olduktan sonra ise geçici bir süre Galatasaray'a yanlamaya çalışan tam bir manipülatör. Medyadaki en tehlikeli en toksik tiplerden biri.

"Barış Alper'e neom'dan teklif geliyor. baba bir teklif oyuncu gitmek istiyor. sonra okan buruk ve dursun özbek araya giriyor bir sene daha kalması için oyuncuyu ikna ediyor. yoksa oyuncu gidiyordu ama şampiyonlar ligi ayağına barışı ikna ediyorlar...." böyle yakın tarihten futboldan %30-40 anlayan herkesin bildiği olayları anlatıyor. millette mal gibi izliyor mall

işletim sistemine gömülü yasaklı kelimeler ekleyebileceğimiz bir sistem telefon olsa direkt alırım. nefret ediyorum bu adamdan her yerde karşıma çıkıyor.

Bir Galatasaray taraftarının bunu halen neden izlediğini anlamıyorum?
Ve bu herif YouTube’a çıkıyor. Yani izleyenlerin sayısı belli olup onlar sayesinde para kazanıyorlar. Ve tabiki şikebahçelilerin sponsor reklamlarıyla ve bizimkiler o reklamları izleyip onları da zengin ediyor.

Bu adama hâlâ bu meslekten para kazandırılıyor olması futbolun nasıl bir b*k çukurunda olduğununun göstergesi.

genel olarak gs kazanınca ve fb kaybedince hünerlerini gösteren futbolun animatörlerinden biridir

GS lehine hata yapilirsa -> sanki birileri bunu istemis gibi bir algi yaratiyor
fb lehine hata yapilirsa -> sadece hata, hakem kötü vs.

Bizim yönetimdeki fenerli şahıs Eray denen herif bununla yemek organize eden

Ahlak sınırı olmayan karaktersiz bir herif kaale alınmaya değmez.

775 olmus. Bravo böyle birlik olmak lazım.

Geri
Üst Alt