Serdar Aziz Aday Kadrodan Çıkarıldı

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Rusya maçında sakatlanan Serdar Aziz, A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı.

Ya sokucam yeter be

Koduğum bunağı yüzünden ne hallere geldik

bizde sakat diye oynatılmayan adamı ilk maçtan oynatırsan olacağı bu. tamamıyla zarar oldu bu milli takım.

:D
Mustafa Cengiz evrak yetistirseydi
Maicon ve Ahmeti de yollayacakti

Eger Serdar Lokomotiv macina yetismezse Maicon-Donk ikilisi oynasin.

Maicon Ahmet ikilisi oynamamali, umarim hoca yaptigi hatadan ders almistir, iki tane traktor, Trabzon macinda butun gollerde ikiside hatali, hele de Ahmet, 2 golde top ayaginin altindan gecti, adam toptan korkuyor. Ostersunds macinda bu ikilinin dunyanin en kotu tandemi oldugunu gorduk zaten neden hoca ilk 4 haftada israr etti anlamis degilim.

bu adam sakat neden milli takımda oynatılıyor biri açıklasın şerefsizler

Yav bu adam daha önce sakat mıydı değil miydi? Madem sakat değil niye biz oynatmadık, yok sakatsa niye milli takıma alınıp oynatılıyor?

Yav bu adam daha önce sakat mıydı değil miydi? Madem sakat değil niye biz oynatmadık, yok sakatsa niye milli takıma alınıp oynatılıyor?
iyileşmiştir rapora göre ama dinlendirilir yani bu durumlarda gene de. bizim bunak bunu yapmadı işte. mesela bu hafta lig maçı olsa terim dinlendirebilirdi. ilk sakatlığını bilmiyorum ama eğer nüksettiyse iyileşmesi daha uzun oluyor.

iyileşmiştir rapora göre ama dinlendirilir yani bu durumlarda gene de. bizim bunak bunu yapmadı işte. mesela bu hafta lig maçı olsa terim dinlendirebilirdi. ilk sakatlığını bilmiyorum ama eğer nüksettiyse iyileşmesi daha uzun oluyor.
O bunağın abv o zaman.

Bu Lucescu Galatasaray san gönderilişinin intikamını mı alıyor hala anlamadım ki

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gökhan Zan ın boşluğunu hakkıyla dolduruyor.

Geri
Üst Alt