Serdar Aziz Bedava Gidiyor

Ftorun kaprislerine gore takim kuruyoruz. Helal olsun.

Sonuç ne olur henüz belli değil gibi ama oyuncuyu idare edememe sebebi ile Terim de kabahatli ama eğer söylendiği gibi bedavaya veya alacaklarına karşılık giderse yönetim de kabahatli.

hanımcı bey tatile gideceğim diye takımı, takım arkadaşlarını satmış, taraftara, mesleğine ihanet etmiş, hala yok milli takım stoperi, yok en iyi stoperimiz, yok şenor bunu havada kapar, yok zarar ettik, yok en az 5 mio Euro verirlerdi vs. vs.

Bulunmaz hint kumaşı arkadaş! Getir sözleşme fesih bedelini Ozan Kelek gibi sen de yallah!

haber de eksik var . menajerine kulüp bul denmiş fesih olayı yok yani ortada.

hanımcı bey tatile gideceğim diye takımı, takım arkadaşlarını satmış, taraftara, mesleğine ihanet etmiş, hala yok milli takım stoperi, yok en iyi stoperimiz, yok şenor bunu havada kapar, yok zarar ettik, yok en az 5 mio Euro verirlerdi vs. vs.

Bulunmaz hint kumaşı arkadaş! Getir sözleşme fesih bedelini Ozan Kelek gibi sen de yallah!
Afedersin de para sıçıyoruz ya şimdi gider yerine top class bir stoper alırlar rahat rahat.

Afedersin de para sıçıyoruz ya şimdi gider yerine top class bir stoper alırlar rahat rahat.

Hımm peki. Takım disiplini, takımdaşlık, ortak hedef, kenetlenme, adil olma gibi kavramlar hiç önemli olmasın. Hatta futbolcu karıları kulübü yönetsin! Yerine top class bir stoper alamasak dahi, bu hamle kalan her futbolcuya bir mesajdır ve uzun vadede kazanım sağlar. Ayrıca Serdar Aziz top class bir stoper de değil. Hatta yakınında bile değil.

Hımm peki. Takım disiplini, takımdaşlık, ortak hedef, kenetlenme, adil olma gibi kavramlar hiç önemli olmasın. Hatta futbolcu karıları kulübü yönetsin! Yerine top class bir stoper alamasak dahi, bu hamle kalan her futbolcuya bir mesajdır ve uzun vadede kazanım sağlar. Ayrıca Serdar Aziz top class bir stoper de değil. Hatta yakınında bile değil.
Serdar'ın top class olduğunu yazmadım zaten. Öyle bir rahat yazıyorsunuz ki sanki deniz de kum biz de para gibi gidip her istediğimiz oyuncuyu alabilecek durumdayız.

Hadi parayı geçtim, sezon başı Gomis ile verilen mesaj sanırım oyuncuların bir kulağından girip diğerinden çıktı. Eğer öyle olmasa ilk yarı tel tel döküleceğimize rüzgar gibi esmemiz gerekiyordu.

Doğru ya sezon başından beri yok sayılan Feghouli değil son maçlarda takımı sırtlayan. Feghouli üzerinden ne mesaj verilmeye çalışıldı acaba merak ettim doğrusu.

ŞİMDİ BURADA KONTRAT FESHEDİLDİ DİYE VAVEYLA EDEN ARKADAŞLARDAN FATİH TERİM ve GALATASARAY YÖNETİMİ ADINA ÖZÜR BEKLİYORUM...

Satilirsa bir derece , ama eger cok ucuza , rakibe , yahut bedavaya giderse de , terim sebeptir belki ama yonetim de hocanin kulubu maddi yonden etkileyecek kararlarina hoop diyebilmeli

Serdar sebebi aciklanmadan ve genel kabul gorecek bir sebep disinda boyle apar topar giderse yonetime de guvenim 85% lerde , bir 15 puan daha kirarim

Hani diyorsunuz ya yoneticilik beceri ister , agirlik ve cozum ister , burasi tam yeri , burada deyin onlari gram laf etmem

Cunku bu oyle ozan in sozlesmesinde onceden konmus madde benzeri bir olay degil

1 mevkimiz yoktu bom boştu devre arasında transfer yaparız diye beklerken stoper bölgesi de bozuldu var mı artıran , neyi amaçlıyorlar , ne yapmaya çalışıyor bunlar anlamıyorum.

Menajeri yalanladi

Karsilikli fesih dogru degil dedi konu kilitlenebilir

Elindeki en sağlam yerli oyuncuyu bedavaya vermek nasıl adamsınız siz ya şerefsizliktir bunun adı

4,5-5 milyon bonservis getir fesih edelim demisler bedava mi okuyor ? Bence gonderilmemeli ama baska seyler var bence bu isin arkasinda

serdar ve ozan kelek yonetim ve ego bey muthis he mi

@Engin ŞİŞMAN ustadim simdi kâr hesaplaması yapacak.
Yaptim kardes 2 + selcuk +eren i alsinlar, Sırtimizda umraniyeye götürelim serdarı. Ama yok biz tarik a ödediğimiz gibi sözleşmeleri bitene kadar ödeme yapmak istiyoruz en sevdiğimiz şey bu diyorsan da sizin hesap daha mantıklı.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt