- 4 Ağustos 2009
- 83.611
- 62.256
- 5.093
Ftorun kaprislerine gore takim kuruyoruz. Helal olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Afedersin de para sıçıyoruz ya şimdi gider yerine top class bir stoper alırlar rahat rahat.hanımcı bey tatile gideceğim diye takımı, takım arkadaşlarını satmış, taraftara, mesleğine ihanet etmiş, hala yok milli takım stoperi, yok en iyi stoperimiz, yok şenor bunu havada kapar, yok zarar ettik, yok en az 5 mio Euro verirlerdi vs. vs.
Bulunmaz hint kumaşı arkadaş! Getir sözleşme fesih bedelini Ozan Kelek gibi sen de yallah!
Afedersin de para sıçıyoruz ya şimdi gider yerine top class bir stoper alırlar rahat rahat.
Serdar'ın top class olduğunu yazmadım zaten. Öyle bir rahat yazıyorsunuz ki sanki deniz de kum biz de para gibi gidip her istediğimiz oyuncuyu alabilecek durumdayız.Hımm peki. Takım disiplini, takımdaşlık, ortak hedef, kenetlenme, adil olma gibi kavramlar hiç önemli olmasın. Hatta futbolcu karıları kulübü yönetsin! Yerine top class bir stoper alamasak dahi, bu hamle kalan her futbolcuya bir mesajdır ve uzun vadede kazanım sağlar. Ayrıca Serdar Aziz top class bir stoper de değil. Hatta yakınında bile değil.
Yok kitlenmesin ve milletin boş atmalarını izleyelim, güzel oluyor.Menajeri yalanladi
Karsilikli fesih dogru degil dedi konu kilitlenebilir
serdar ve ozan kelek yonetim ve ego bey muthis he mihanımcı bey tatile gideceğim diye takımı, takım arkadaşlarını satmış, taraftara, mesleğine ihanet etmiş, hala yok milli takım stoperi, yok en iyi stoperimiz, yok şenor bunu havada kapar, yok zarar ettik, yok en az 5 mio Euro verirlerdi vs. vs.
Bulunmaz hint kumaşı arkadaş! Getir sözleşme fesih bedelini Ozan Kelek gibi sen de yallah!
Yaptim kardes 2 + selcuk +eren i alsinlar, Sırtimizda umraniyeye götürelim serdarı. Ama yok biz tarik a ödediğimiz gibi sözleşmeleri bitene kadar ödeme yapmak istiyoruz en sevdiğimiz şey bu diyorsan da sizin hesap daha mantıklı.@Engin ŞİŞMAN ustadim simdi kâr hesaplaması yapacak.