Serdar Aziz, Devreyi Kapattı!

Bu haberin ne zaman gelecegini merak edyordum ki ve en kritik maçta sakatlandı

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi stoper, orası ayrı da, parasını Nazif cebinden versin bi zahmet. Aldığında konuşup duruyordu "ben aldım, ben aldım" diye.

Herif yarım sezonda toplam 5 maç oynadı maliyeti 5.5. Milyon euro.
Emeği geçen herkesin abv.

SARI KIRMIZI!

Takımın en iyi stoperi ama sahaya çıkabilirse :(
İlk yarıda doğru düzgün oynamadı zaten. Bizim 2 stoper alıp bu işi garantiye almamız lazım. Serdarla falan olacak iş değil. 1 maç oynuyor 3 maç sakat. Çok istikrarlı

Zaten ne olacağı belli bir adamdı,sağlam 2 stoper 1 kanat almak gerekiyor.

Kesinlikle iyi oynuyordu, fakat bu paraya bunun ayarında bu kadar sakatlanmayan bir oyuncu kesinlikle bulunurdu. Bursa bize kazığı sağlam attı

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler tekrar yaziyorum , o 3 adam kalsaydi da "bu copleri gonderin ucretlerinden kurtulun" demeyecek miydik (bence bilal hatali idi gonderilmesi o ayri)

4,5 milyon bu ucretleri bursa ustlendigi icin sisirilmis bir bonservis , serdar kotu bir oyuncu da degil ayrica

camdal a 4,75 , hayrovice 4,5 verildigi unutuldu mu ? ya donk ? ... Bu adam hic degilse ise yariyor , sakatligini bilemem muzmin mi gecici mi

Hiç bir transferde yanıldığım görülmedi, Serdar Aziz aldığımız gün 1/10 fiyatına 500 bin euroya geri satalım dedim. Hem kazma hem muzmin sakat. İşe yaramaz.

Nazif temiz komisyon götürdü olur o kadar.

Buda rüzgar esse sakatlanıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hmm Poldi , Sabri ve Serdar

Kondisyoner ates ediyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

S. Aziz profesyonel kariyerinde onlarca farklı kondisyoner ile çalışmıştır. Şimdiye kadar sezonun %60'ını sakatlanmadan geçirdiği görülmemiş, sakatlanmadığı sene ve ya ay yok.

Seneyi kapatır diye bekliyorduk.

Neyse 2.yarı ilk hafta sakatlanıp seneyi de kapatır.

SARI-KIRMIZI!

Geri
Üst Alt