Serdar Aziz: "Fatih Hoca'dan özür dilemek benim zoruma gitmez"

Malik Yavuz

Büyük Kaptan

Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar: "Serdar Aziz'in aldığı karar hoca ile görüşmek. Benden hiçbir kulüple görüşmememi istedi. Ben farkında olmadan bir hata yaptıysam, Fatih hoca'dan özür dilerim." dedi.

Canatar: "Ben futbolcu temsilcisiyim. Futbolcunun birçok alanında doğru fikirleri vermeye çalışıyorum. Hassas düşünmek zorundayım. Futbolcunun bir hayatı var."

Canatar: "Ben bir taraftar ruhu ile hareket edemem. B ve C planlarını hazır tutarım. Nihai neticesinde kendi karakterine yakışan mantıklı bir düşünceyi bana yansıttı. İnşallah hayırlısı olur." (TRT Spor)

Moderatör tarafında düzenlendi:
İşte Terim büyüklüğü. Terim yerinde Tudor,Mancini olsa Serdar'in ayıbı gormezdi görse bile Serdar gibi piyasası olan topçular s.ktiri çalardı hocaya.

Serdar Fatih hocanin evinin önünde böyle Müslümden affeti caldiriyordur.

Barışırlar , belki de Hoca sinyal veriyor adam olun diye . İnşallah kalır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Demekki özür dilenecek bir durum var

Galatasaray Düşmanlarının .........

Bu birliktelik tekrar olursa serdar daha hırslı olacaktır hadi bakalım hayırlısı.

Yap şunu aslanım uzun yıllar hizmet etmen dileğiyle. Ne yaptın bilmiyorum ama özür dile gitsin

Serdarın böyle bir karakter olmadığını defalarca söyledim.. Bu adam ayrılırsa da adam gibi ayrılır

Serdar olayı tatlıya bağlansın, Ozan menajerine s.ktir çekip yeni sözleşme imzalayıp şu belirsizliğe son versin de esas sorunlara yoğunlaşalım artık.

Icindeki Galatasaray sevgisi icin haksızlıga ugramasina ragmen özür diliyor. Helal olsun sana koca yürekli adam.

Bazı arkadaşlar anlamıyor belki ama serdarin kalması bizim adınıza çok önemli hoca inat etmez barisirlar umarım

Geri
Üst Alt