Serdar Aziz: "Fatih Hoca'dan özür dilemek benim zoruma gitmez"

Peki bu noktaya kadar gelmeden neden çözülemedi bu olay? Bu açıklanacak mı acaba?

Oyuncuların sıkıntıları ile ilgilenen, oyuncular ve teknik heyet arasında önemli bir figür olduğu söylenen, en çok övgü aldığı konu bu olan, bundan fazlasını yapmamalı diye eleştiriler karşısında savunulan Albayrak neden çözemedi mesela bu sorunu?

Hayırlısı olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eren'e dokunmaması hocanın hala anlam veremiyorum. En zorda olduğumuz zamanlarda sakat ayağına forvetsiz bıraktı

2 hafta sonra sakatlansa bu seferde niye affetti diye hocaya sallayacaklar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben bu aciklamanin gercek tercümesini yapiyim. Cakalik pesindeler, kendileride biliyor bu is bitti hoca sildi birkere serdari kafasindan hangi sebep den dolayi bilemem. Simdi serdar tarafi kendilerini taraftara hakli cikarmak isteyecek. Hoca kabul etmeyince biz özüre hazirdik kabul görmedi diyecekler. Sonra takim bulun dediniz ama bizim sartlara uyacak takim bulamadik bonservizi ya cok düsük tutun yada bedava gönderin ayaklari cekecekleri yeni gittikleri takimdan imza parasi koparacak serdar ve menajeri. Serdar icin hangi sonuc cikarsa ciksin karli cikacak.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben bu aciklamanin gercek tercümesini yapiyim. Cakalik pesindeler, kendileride biliyor bu is bitti hoca sildi birkere serdari kafasindan hangi sebep den dolayi bilemem. Simdi serdar tarafi kendilerini taraftara hakli cikarmak isteyecek. Hoca kabul etmeyince biz özüre hazirdik kabul görmedi diyecekler. Sonra takim bulun dediniz ama bizim sartlara uyacak takim bulamadik bonservizi ya cok düsük tutun yada bedava gönderin ayaklari cekecekleri yeni gittikleri takimdan imza parasi koparacak serdar ve menajeri. Serdar icin hangi sonuc cikarsa ciksin karli cikacak.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben bile inandım sana

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Özür dile bitsin bu iş
bir de stoper masrafı çıkmaseın

umarım bu hamlesinden sonra hoca kaptan falan yapmaz bu vasatı.

gönderilme kararı çok doğruydu. arkasında dururlar inş

adam ol adam

karaktersiz herif

maldivilere gitmiş maçı bırakıp

1 yıl ücret almadan oynasın

yada yallah lecceye

Peki bu noktaya kadar gelmeden neden çözülemedi bu olay? Bu açıklanacak mı acaba?

Oyuncuların sıkıntıları ile ilgilenen, oyuncular ve teknik heyet arasında önemli bir figür olduğu söylenen, en çok övgü aldığı konu bu olan, bundan fazlasını yapmamalı diye eleştiriler karşısında savunulan Albayrak neden çözemedi mesela bu sorunu?
O sırada Albayrak uyuyordu.Herif bir uyudu takım karıştı zaten .ozan gitti , Serdar kadro dışı kaldı.falcao geldi, alan gitti.

Kalmasını çok istiyorum bence takıma faydalı bir oyuncu ve Türk statüsünde.
Ayrıca oynamamazlık asla yapmaz adam tekmeye kafa uzatan birisi.

Geri
Üst Alt