Serdar Aziz: "Fatih Hoca'dan özür dilemek benim zoruma gitmez"

Gule gule serdar efendi midem bulaniyor diyip aninda tatile gidip selfie cektirmek ne ?

Once bunu bir acikliyacaksin.

Özür diler konu kapanır. Bir beş altı maç yedek kalır unutulur gider. Dikkatli olsun. Burası GALATASARAY burada yürek ve ruh önemlidir.

Terimi sevmesem bile bu kararını destekliyorum. Yallah çakma ramos

Bi karı nelere mal oldu ya. 1 gün sonra yapsa paylaşımı sıkıntı olmazdı. Alayı görgüsüz bu futbolcu eşlerinin.
İpe götürür bunlar adamı ipe
D. A

Ya bırakın gözünüzü seveyim... Adamın maliyetine bak, oynadığı maç sayısına bak. Bir de uzun yıllar oynaman dileğiyle yazmış arkadaşım :asd: Problem orada adam oynamıyor ki... Bu adamın menajeri kadar çakal adama zor rastlanır, diğer oyuncular için attığı taklaları okuyun medyadan anlarsınız. Adam sakat ayağına yatıyor, doktor oynayabilirsin diyor, üstüne bir de doktoru suçluyor. Sonra baskın çıkıyor ki doktora karşı oynamıyor. Bir de bakıyorsun karısı instagramda foto paylaşılıyor, sakat olan(hatta karaktersiz) Serdar Maldivler'de malın gözüne vuruyor.

Hoca saçmalıyor gibi geldi bu konuda. Diğer yandan adam yapmadığı bişey için özür dilemeyi kabul eder mi onu da bilemedim. Ama Serdar canı istemeyip bahane uyduracak bi tipe benzemiyor tam tersi karakter olarak hırslı birine benziyor. Bu kadar da kolay olmamalı oyuncuları harcamak.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu olay aslinda iyi oldu. Serdar ile olan bu konu tum futbolcular icin bi ders olsun. Burasi galatasaray ve fatih hoca varken herkes ayagini denk alacak

Para cezası verilmeli, bu iş huzur içinde çözülmeli. Serdara ihtiyacımız var.

Özür dilerken diz falan çökmesin, sakatlanır bu, menisküs olur.

pohohohoohahahahha

niye terimden özür diliyor onu da anlamadım

sen midem ağrıyor diye kaçmışsın galatasaray formasına ihanet etmişsin

terimden özür dilemek yetiyor mu

Evet reis, tatile erken gitmek için maçtan kaçan topçu tüm Galatasaray taraftarından özür dilemeli. Bakalım biz affedecek miyiz?

Serdar güzel bir ders almış çok belli o gittiği tatili hayatı boyunca unutmaz artık
Eşi ve Serdar in suratı kireç gibi olmuş menajeri gülüyor ama Serdar ağzını açmıyor

Galatasaray Düşmanlarının .........

Serdar güzel bir ders almış çok belli o gittiği tatili hayatı boyunca unutmaz artık
Eşi ve Serdar in suratı kireç gibi olmuş menajeri gülüyor ama Serdar ağzını açmıyor

Galatasaray Düşmanlarının .........
Serdar önemli oyuncu bunu hep söylüyorum heleki yerli oyuncu olması çok önemli zaten piyasada iyi yerli yok hoca daha büyük kavgaları vs affetmis insan,serdarida affeder umarım konu nedir iyi bilmiyoruz ama bencede serdar pişman gibi

Geri
Üst Alt