Serdar Aziz: "Fatih Hoca'dan özür dilemek benim zoruma gitmez"

Serdar önemli oyuncu bunu hep söylüyorum heleki yerli oyuncu olması çok önemli zaten piyasada iyi yerli yok hoca daha büyük kavgaları vs affetmis insan,serdarida affeder umarım konu nedir iyi bilmiyoruz ama bencede serdar pişman gibi
Öyle böyle pişman değil

Galatasaray Düşmanlarının .........

serdarın yaptığı hareket kesinlikle cezasız kalmamalı

para cezası şu an için makul gibi

serdar yaptığı düpedüz ihanet çünkü

aslında kesin olarak gönderilmesi lazım da fb ise fb bjk ise bjk

ama işte hep aynı kapıya çıkıyoruz

para yok

yine de kuru kuruya özür dilemekle af olmaz

illaki cezası olacak

ne olmuş bu adama ben hala anlamadım olayı

ne olmuş bu adama ben hala anlamadım olayı
Yabancı oyuncuların sakatim hastayım yada kart yiyerek noel tatiline çıkmak için yaptığı şeyin birini yani hastayım diyerek maça çıkmadı sabahı maldivlerden fotoğraf paylaştı

Takımda ciddi mana da eksikler ve sıkıntılar varken tüm mevzu Serdar olmuş, ne gerek var durumun bu noktaya gelmesine. Serdar hata yapmış olabilir (hata ver mı yok mu bilmiyorum) hoca olarak yada yönetim olarak bu kadar basit durumları daha sessiz bir şekilde yönetemiyorlar mı anlayamıyorum. Şu dönemde eksik bögelere alınacak oyunculara yönelmeleri gerekirken bir sıkıntı da burada yarattılar.

Zaten defansta sıkıntı yaşarken elindeki milli oyuncuyu göndermenin ne anlamı var?

Bir sürü faydasızı elinde tutup para verirken böyle basit şeylerden oyuncu kaybetmek salaklık.

Serdar gelir özür diler olay tatlıya bağlanır, bağlanmazsa kulüp yanlış yapar.

Yaw iyi de o tarz yavsaklar önceki haftadan bu isleri halledip(kart görme, sakatlanma) bir hafta erken tatile cikiyorlar. Serdarin olayi mac gunu oldu ve mactan sonra tatile gitti. Adam macta oynasa da oynamasa da yine ayni gun tatile gidecekti. Hic bir mantigi yok, ftor bey sacmaliyor. Yardimcilarla tartisti/kufur etti falan deniyor. Eger öyleyse de serdara helal olsun.

Bu arada serdari da cok tutmam ha. Camdan yapilma guvenilmez bir adam oldugunu her daim belirtmisimdir.

Yaw iyi de o tarz yavsaklar önceki haftadan bu isleri halledip(kart görme, sakatlanma) bir hafta erken tatile cikiyorlar. Serdarin olayi mac gunu oldu ve mactan sonra tatile gitti. Adam macta oynasa da oynamasa da yine ayni gun tatile gidecekti. Hic bir mantigi yok, ftor bey sacmaliyor. Yardimcilarla tartisti/kufur etti falan deniyor. Eger öyleyse de serdara helal olsun.

Bu arada serdari da cok tutmam ha. Camdan yapilma guvenilmez bir adam oldugunu her daim belirtmisimdir.
Zaten serdarda hatasının ne olduğunu cozememis hoca belki ikinci yarı için takıma mesaj veriyor

Geri
Üst Alt