Serdar Aziz: "Fenerbahçe taraftarı farklı bir kültüre sahip"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
jailson-ellerinden-zor-kurtuldum--3820267.Jpeg

Fenerbahçe'nin Galatasaray'dan transferi Serdar Aziz, önemli açıklamalarda bulundu.

Ara transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılan ve Fenerbahçe'nin yolunu tutan tecrübeli savunmacı Serdar Aziz, verdiği özel röportajda takımın son durumu ve transferinde yaşadığı süreci anlattı.

İşte Serdar Aziz'in açıklamaları:
"Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki transferler zor oluyor. Başkanımız her zaman benim arkamda durdu bu süreçte. Yönetim kurulumuz ve hocamız da öyle. Ben de onlar gibi bu transferin arkasında durdum. İki taraf da birbirini isteyince mutlu şeyler ortaya çıkıyor. Dışarıda insanların çok fazla tepkisi olduğumu söyleyemem. Dünyanın her yerinde böyle şeyler olabilir. Bunları çok fazla takmamak gerekiyor. Üstesinden gelmek lazım. Geçmişi, her şeyi sildim, yeni bir sayfa açtım."

"F.Bahçe'ye gitmek istiyordum"
"Buraya gelmeden önce de Fenerbahçe'yi takip ediyordum. Birçok teklif almama rağmen menajerime 'Fenerbahçe'ye gitmek istiyorum' dedim. Bu sene maalesef böyle bir sezon oldu; ama Ersun Hoca'yla takım kendine artık daha çok inanıyor. Çok mutluyum. İstendiğim bir yerdeyim, insanlar beni burada çok seviyor. Burada olumlu bir hava var. Bana sağlanan desteği ve inancı fazlasıyla aldım."

"Avrupa Ligi'ne gidebiliriz"
"5. ile aramızda 6 puan var. Böyle bir lig geçiriyoruz. Biz de Fenerbahçe olarak kalan maçları kazanabilecek güçteyiz. Ligi 5. bitirip Avrupa Ligi'ne gidebiliriz. Hedefimiz kalan maçların hepsini kazanmak."

"Geldikten sonra gördüm ki, ligin en fazla taraftara sahip olan takımı Fenerbahçe. İstatistikler de bunu gösteriyor. Fenerbahçe Kulübü ve taraftarı farklı bir kültüre sahip." diye konuştu.

Beinsports

para icin gitmediyse birsey bilmiyorum

bir tarafta şampiyonluklar kupalar bekleyen taraftar

diğer tarafta Galatasaray ı yenmekten başka beklentisi olmayan taraftar

ve sonuç

ezikliğin dayanılmaz hafifliği

tadına varmış ,bırakmaz artık

Bu adama "aptal" desem ceza alır mıyım?

Adı konulamaz bir kültüre sahip demen lazım dı sarıoglan.
Bunları güdeceksin bunların kafasını allak bullak edeceksin sonra da olup olmadık yerde bunlara koyacaksın.
Git biraz Volkan abinden tüyo al.

EML-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

çok ezik futbolcu profilleri gördüm ama bu herif gibi hem sümsük hem karı kılıklı hemde ezik oglu ezigini son yıllarda görmedim

Ben futbolcu olsaydım Galatasaray'dan ayrıldığımda 2 milyon maaşa Ezikbahçe'ye gideceğine 1 milyona Göztepe'ye Antalya'ya Alanya'ya Bursa'ya falan giderdim daha iyi. İstanbul'da kalmak istiyorsam illa Kasımpaşa'ya giderdim. Karaktersiz Serdar Aziz, yine kendi gibi karaktersiz Emre Belezoğlu ve Arda Turan abisinin yolundan gidiyor. İçlerinden en karakterlisi yine Burak Yılmaz. Bunların lafını etmek çeneyi boşa yormak ve zaman kaybı. Paylaşmayın şöyle saçma sapan haberler. Biz futbolcu diye, adam diye Bülent Korkmaz'a, Tugay Kerimoğlu'na, Fatih Terim'e, Elmander'e, Melo'ya deriz.

Ben futbolcu olsaydım Galatasaray'dan ayrıldığımda 2 milyon maaşa Ezikbahçe'ye gideceğine 1 milyona Göztepe'ye Antalya'ya Alanya'ya Bursa'ya falan giderdim daha iyi. İstanbul'da kalmak istiyorsam illa Kasımpaşa'ya giderdim. Karaktersiz Serdar Aziz, yine kendi gibi karaktersiz Emre Belezoğlu ve Arda Turan abisinin yolundan gidiyor. İçlerinden en karakterlisi yine Burak Yılmaz. Bunların lafını etmek çeneyi boşa yormak ve zaman kaybı. Paylaşmayın şöyle saçma sapan haberler. Biz futbolcu diye, adam diye Bülent Korkmaz'a, Tugay Kerimoğlu'na, Fatih Terim'e, Elmander'e, Melo'ya deriz.

Bence Burak bunlardan çok ayrı.
İstesek koşa koşa gelirdi hem sezon başı hem Ocak'ta.
Bize karşı yamuk bir açıklaması da olmadı.
Katkı da verirdi emin ol.
Git dedik gitti para da kazandırdı.
Bence Burak bunlara nazaran iyi insan ve şu an da açık ara en iyi Türk forvet, kim ne derse desin.

EML-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ezik oğlu ezik.​

Geri
Üst Alt