Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar'ın babası bursadan giderse evlatlıklıktan reddedeceğim felan demişti, herhalde parayı görünce hakkını helal etti.
Donk içinde ligin en çok top çalan oyuncusu diyorlardı.Bende sizi anlamıyorum defans kalbura dönmüş bir tane kafa topu alan adam yok..
Hepsi yan toplarda fotoğraf çektiriyor
Serdar gibi ligin havatoplarını en iyi alan adamına laf ediyorsunuz bizde isterdik Pique'yi alalım ama Dursun Özbek için fantastik bir job.
wiel işi karıştı.psg takımda tutmaya karar vermiş.ama yine de dursuna sövebilirsin.
CL de şampiyon olamayacağız yani bu tandem yüzünden, yoksa olurduk diyorsun anladım, hava gerçekten çok sıcakSemih-Serdar harika tandemiyle şampiyonlar liginde şampiyonluk garanti
Serdar Aziz'in gelmesini isteyenlerle Olcan, Tarık, Donk'u isteyenler aynı tornadan çıkmış... Bizim taraftar adam olmaz. Her sezonun neredeyse yarısını sakat geçiren biri olduğundan haberleri bile yok. Önümüzdeki senelerde Hamit'e edilen hakaretleri Aziz içinde edecekler. Aha da bu mesaj burada bulunsun.
Ulan Dursun ben senin ananı avradını...