Serdar Aziz Kararı!

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
5c49c66e66a97cc7d1b0aad4

Galatasaray yönetimi takımdan ayrılması beklenen Serdar Aziz'in sözleşmesini feshetmekten vazgeçti.

Galatasaray'da Fatih Terim'in planlarının içinde yer almayan ve ayrılmasına kesin gözle bakılan Serdar Aziz ile ilgili şok eden bir gelişme yaşandı.

Bugün sarı kırmızılı yönetimi ile 2,6 milyon euro alacağı karşılığında anlaşarak sözleşmesini feshetmek için görüşen Serdar Aziz ve menajerine olumsuz yanıt verildi.

Galatasaray yönetimi Serdar Aziz'in sözleşmesini feshetmekten vazgeçtiğini belirti. Kulüp avukatları Serdar’ı arayarak “Fesihten vazgeçtik.. Yönetim olarak kalıp oynamanı istiyoruz” dedi.

Bu durum hem Fenerbahçe'nin hem de yıldız oyuncunun planlarını bozdu.

Sarı-kırmızılı yönetim yıl sonuna kadar Serdar’a 3.6 milyon euro ödemek zorunda kalacak

skorer

2.6 milyon mu?
Abi bu nasil yoneticilik?

Bir gün daha geçirdiniz, hadi bakalım.

Fener'e gitmesindense 3.6 m öderiz daha iyi

2.6 alacağının bir resmi açıklaması var mı? Söylentileri geçiniz. Herkesin o kadar parası kalsaydı takımda çoktan ortaya çıkardı.

Bu arada haber dogruysa Selcukun en az 3 4 milyon alacagi vardir

"Fesihten vazgeçtik.. Yönetim olarak kalıp oynamanı istiyoruz”

Bu aciz yönetim Terim'in sözünü mü çiğnemiş yani? Hiç sanmıyorum yine masa başından sallıyor bunlar.

Oyuncuyu ikna edip Arap ya da Çin kulüplerine satmalıyız. Sezon sonu özellikle transfer piyasasında işimize yarar.

Adam ciddiden 1 senedir maas almiyor o zaman :ROFLMAO:. Yav transfere para harcamiyoruz, maaslar gecen seneye göre düstü ve CL geliri var. Bunlar nasil bari maaslari tek 2-3 ay gecikerek ödemeye yetmez? Apo tüm parayi kumardami yiyor yada ne olur bizim kulüpte?

Bu yönetim Terimi yollamak icin herseyi deniyor

sıra eren derdiyok'ta o da döner ve transferi kapatırız

2.6 alacağının bir resmi açıklaması var mı? Söylentileri geçiniz. Herkesin o kadar parası kalsaydı takımda çoktan ortaya çıkardı.
Ya arkadaşım menajeri programlara çıkıp bangır bangır alacağı var Serdar'ın 2 milyon civarı diye bağırmadı mı? Bizim yönetim de hayır yok demedi. Bundan büyük kanıt mı olur?

Geri
Üst Alt