Serdar Aziz Lazio'ya Gidiyor

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
5c51258e66a97ceb4b3bc4b3

Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Serdar Aziz, İtalya yolcusu... Fenerbahçe'ye transferi sarı kırmızılı camiadan gelen tepkiler nedeniyle gerçekleşmeyen deneyimli stopere en ciddi tekliflerin Fulham ve Lazio'dan geldiği ortaya çıktı.

Galatasaray'ın kadroda düşünmediği milli futbolcusu Serdar Aziz'e Fulham ve Lazio'dan teklif geldi. Serdar Aziz'in tercihini İngiltere'den değil İtalya'dan yana kullandığı öğrenildi.

Cim Bom, 4-5 milyon euro bonservis bedeliyle, milli futbolcuyu Lazio'ya gönderecek.

Sarı kırmızılı takım, Muslera'yı Ağustos 2011'de 6 milyon 750 bin euro karşılığı Lazio'dan transfer ederken Lorik Cana'yı da İtalyan kulübüne vermişti.

Sözcü

ronaldo, dyabala , serdar

tüm yakışıklı erkeklerin seria da toplandığı gerçeği :love::love::love::love:

5 milyon euro ve alacaklarından vazgeçerse muazzam iş yapmış oluruz.

İtalya mı.... Hastaneden çıkmaz. İşini biliyor buda ha.

Fatih hoca bunu niye kovar gibi gönderdi çok merak ediyorum.

Serdar mı Semih desem ?

herkes serdar der ama görüyorum yine adamı taşlıyoruz.

Şu takımda halen en iyi stoper belki de Serdar ama sakatlık sorunları yüzünden düştüğü duruma bak.

Şu takımda halen en iyi stoper belki de Serdar ama sakatlık sorunları yüzünden düştüğü duruma bak.

Sorun sakatlık olsa takımın yarısı sakatlandı zaten. Serdar da başka bir durum var. Bence Serdar da iyi biliyor ne olduğunu, sürekli alttan aliyor.

Yalan haberdir ama keşke gitse. Alacaklarından vazgeçmez salak değildir. 5 milyon'a satsak 2,5 alacaklarını ödesek 2,5'ta kasaya kalsa çok iyi olurdu.

Yakışır kardeşime.

Maicon'dan 6 milyon euro bekliyorsan Serdar Aziz'i 5 milyon eoru'nun altına bırakman enayilik olur zaten.

Maicon mu Serdar mı desen her türlü Serdar Aziz derim çünkü Serdar Maicon'dan daha genç 28 yaşında ve daha hızlı

Sorun sakatlık olsa takımın yarısı sakatlandı zaten. Serdar da başka bir durum var. Bence Serdar da iyi biliyor ne olduğunu, sürekli alttan aliyor.

Bence tatil veya topu hakemin üzerine atıp kırmızı kart görme olayından sonra kopmuştur. Daha öncesinde bir şey yoktu sanki. Bana göre halen eldeki en iyi stoper.

Adam tayfa'dan değil Serdar ama bu bir önceki nesil Türk oyuncularda ben Avrupa'ya gidip başarılı olayım kafası olduğunu düşünmüyorum. Ben eminim Serdar Fulham, Lazio ve Fb'den teklif gelmiş olsa biz müdahale etmeyecek olsak fb'ye giderdi. Bu bir önceki nesilde Avrupa vizyonu yok.

prag yaramış semihe dünde asist yapmak için cok cabaladı ama rakipleri mal olunca boşa gitti

Geri
Üst Alt