Serdar Aziz mi? Semih Kaya mı?

Serdar Aziz mi ? Semih Kaya mı ?

• Kullanılan toplam oy
    59
Serdar Aziz'e eskiden herkes balon diyordu,ben de herkes böyle dediğine göre öyledir herhal diyordum ama milli maçlarda gordugum kadarıyla fena stoper değil. Hatta iyi gibi geldi.ağır değil, agresif,fena pozisyon almıyor, güçlü.. Semih'ten çok çok iyi.Bursa maçlarını da canlı izlemek gerek.
Ya taraftarlar acayip önyargılı ya da bu sezon sağlam geliştirmiş kendisini.

Servet Serdar´in iki kati kadar, hic bir zaman bir Servet olamaz. Fedlkamp ile calismaya devam etseydi, ciddi anlamda bir efsane olabilirdi türk futbolunda. Sonra kendi oyun yapisina hic uymayan Skibbe ve Rijkaard ile calisti. Ikisi de stoperlerden, oyun kurmasini, sistem icin cok önemli yere koymuslardi.

https://www.youtube.com/watch?v=0v8hwCl0Jm4

Almanlar Servet hayrani olmustu EU 2008´de... Sakatlanmasi talihsizlik oldu...

Alman Spiker "Da ist kein vorbei kommen an Servet Cetin" (Servet´den gecis yok) gibi birsey deyince, arkadasin bir babasi, adam insan degilki ? Nasil gecsinler, diyordu. :D

Ben 2008 de Hertha Berlin ile oynadigimiz Uefa Kupasi macina gitmistim Berlin'e. Orada tribünde bir adam vardi "Wer ist dieses Tier?!" (Kim bu hayvan) diyordu. Bir de o mac Servet maske ile oynuyordu burnu mu ne kirilmisti. Yanimdaki adam tüm mac hep Serveti övüp durdu. Dedigin gibi hayran kalmisti bu Almanda mesela :D

Serdar Aziz'e eskiden herkes balon diyordu,ben de herkes böyle dediğine göre öyledir herhal diyordum ama milli maçlarda gordugum kadarıyla fena stoper değil. Hatta iyi gibi geldi.ağır değil, agresif,fena pozisyon almıyor, güçlü.. Semih'ten çok çok iyi.Bursa maçlarını da canlı izlemek gerek.
Ya taraftarlar acayip önyargılı ya da bu sezon sağlam geliştirmiş kendisini.

Bizim maçlarda birçok hata yaptı.
Onun için genel görüş öyle oldu.
Bence iyi bir yedek.
Ched ve Denayer'e yaklaşamaz bile hatta Gökhan Zan bile bundan daha iyi.

Semihe gelince tek hamleli stoperler sadece hızlıysa iyiler.
Semih yavaş hava topu iyi değil.
Nerede durması gerektiğini pek bilmiyor ve oyun kuramıyor.
Kaliteli diye oynamıyor zaten evlat diye oynuyor.

Biraz ağır oldu ama gerçekler böyledir.

?

Serdar sert bir stoper, lider özellikleri de var. Haa buna rağmen her ikisi vasat stoper. Kötünün iyisi Serdar.

Servet Serdar´in iki kati kadar, hic bir zaman bir Servet olamaz. Fedlkamp ile calismaya devam etseydi, ciddi anlamda bir efsane olabilirdi türk futbolunda. Sonra kendi oyun yapisina hic uymayan Skibbe ve Rijkaard ile calisti. Ikisi de stoperlerden, oyun kurmasini, sistem icin cok önemli yere koymuslardi.

https://www.youtube.com/watch?v=0v8hwCl0Jm4

Almanlar Servet hayrani olmustu EU 2008´de... Sakatlanmasi talihsizlik oldu...

Alman Spiker "Da ist kein vorbei kommen an Servet Cetin" (Servet´den gecis yok) gibi birsey deyince, arkadasin bir babasi, adam insan degilki ? Nasil gecsinler, diyordu. :D

drogbayi bezdirmis 1idir.

İkisi de kötü ancak Serdar form durumu sebebiyle daha önde. Semih stoper vasıflarına haiz bir oyuncu değil. Kendini hiç geliştiremediği gibi iyi gözüktüğü dönemleri de mumla aratır oldu, çok çalışması lazım.

Servet çok hırçın bir stoper değildir, hatta fiziğine ve mevkisine göre vasattır o manada, mücadelecilik farklı bir kavram. Aguero ile yaşadığı pozisyon ve Maradona' nın yorumunun oluşturduğu algı öylece kaldı, başka vukuatını hatırlamıyorum...

Servet Euro 2008e karsi Portekize karsi oynadigimiz maçta gayet iyi oynuyordu... Ronaldoyu nefes aldirtmadi...

Semih şu 2 maçta oynasa 1 gol yedirirdi.Volkan, Onur, Semih kesilince yediğimiz gol sayısı direkt düştü.

Semih'in herhangi bir futbolcu vasfı yok.

Servet çok hırçın bir stoper değildir, hatta fiziğine ve mevkisine göre vasattır o manada, mücadelecilik farklı bir kavram. Aguero ile yaşadığı pozisyon ve Maradona' nın yorumunun oluşturduğu algı öylece kaldı, başka vukuatını hatırlamıyorum...

Servet kadar rakibi ile oynayan stoper acikcasi cok az gördüm...

https://www.youtube.com/watch?v=Oh0adl4VBLY

Rakip ile bogusmak icin, köse gönderine gittigi günleri unutmadim. :D Ancak sertligi genel olarak oyun icinde olurdu, bezdirirdi rakibini, ama genel anlamda böyle kavgaci bir tipi yoktu.

dd.jpg

Bu da Drogba´yi bictigi mac...

Yani kasti fauller yapmazdi, sahada kavga etmezdi rakip ile, ancak cok sert oynuyordu fiziksel anlamda...

Son düzenleme:
Serdar'ın berbat maçlarını da izlediğim için doğrudan iyi stoper diyemem ama son 2 maçta özellikle hava toplarında beni mest etti. Çok iyi sıçrıyor.

Serdarın ayağı çok kötü ya yanındaki adama zor pas atıyor.

3 de leş.
Hakanı eklemeyi unutmuşunuz (:
Semihi çok severdim ama gittikçe geriliyor

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

Ujfalusi' den sonra Semih' in yanına yine çok tecrübeli, elit bir stoper alacaktık, gelişimine çok katkısı olurdu.

Semih de, Serdar da öyle büyük bir stoper olamayacaklar hiçbir zaman bence.

Geri
Üst Alt