Serdar Aziz mi? Semih Kaya mı?

Serdar Aziz mi ? Semih Kaya mı ?

• Kullanılan toplam oy
    59
Serdar'ı önceden beğenmezdim, lâkin şu dönemde Semih'in iki kat üzerinde. Semih'te zihnen bir şeylerin değişmesi gerek, fizik vs. değil.

Form durumuna göre her ikisi de birbirine üstünlük sağlayabilir. Ama illaki isim vereceksek şu şartlarda Serdar derim.

Ortalama her stoper Semihten iyidir. Hatta ortalama altı stoperlerin bile çoğu semihten iyidir. O yüzden Serdar Aziz bizim Semihten kat kat iyi bir stoper.

Ikisi de rezil

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semih o Kaya gibi goruntusunden cok uzak. Kendine gelebilir ve hatta Intere giderse kendinisi cok gelistirebilir.
Serdar ise su anda belkide karierinin en ust noktasinda.. cok formda ama benim icin Semih daha iyi

Son düzenleme:
Ben hâlâ milli takımda Ömer Toprak-Hakan Balta ikilisinin denenmesinden yanayım. Ömer yanında tecrübeli biri olunca çok daha rahat oynayan bir stoper. Geçen sene Spahic ile çok uyumlu oynuyorlardı.

Bu ikiliyi denemekte fayda var, çünkü benim Serdar Azize güvenim çok düşük. Hatta benim için hâlâ bir kazma kendisi, fikrim aynı değişmedi. Semih o kadar kötü ki son 1-2 senede bu yüzden Serdar milletin gözüne birazcık topçu gibi geldi milli maçlarda.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ömer toprak milli takımın tartışmasız en iyi stoperi nasıl oynatılmaz hala aklım almıyor.

topa götünü dönmeyecek, rakibin rüzgarı ile yüz üstü düşmeyecek stoper lazım
o yüzden her halukarda serdar tabiki :k19:

Ümit Çatar isimli arkadaş Semih demiş. :D

foto-caktirma-panpaa-d.jpg

Topçuyla topçu kıyaslanır. Serdar kimine göre kötüdür ama topçudur sonuçta.

Şimdi 2012-2014 arası Semih daha iyi diyelim ama.

Serdar son 2 sezonu baz alırsak Semihin yanında Sergio Ramos gibi kalıyor.

Geri
Üst Alt