Serdar Aziz, Real Madrid'i İstiyor!

Serkan Sabri

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
5331464.jpg

Galatasaray savunmasında yer alan Serdar Aziz, şampiyonluğa her zaman inandıklarını ve başarıya ulaştıklarını söyledi.

Galatasaray savunmasında yer alan Serdar Aziz, şampiyonluğa her zaman inandıklarını ve başarıya ulaştıklarını söyledi. Oğlu Yaman Ali’nin daha bir yaşına girmeden şampiyonluk gördüğünü ve kendisine şans getirdiğini ifade eden sarı-kırmızılı futbolcu, Milan ile ilgili iddialara ise şu yorumu yaptı:

“Evet ben de duyuyorum ama benim aklımda sadece Galatasaray var. Uzun yıllar burada kalmak istiyorum. Taraftarımız da beni sürekli destekliyor. Onlar da uzun yıllar kalmamı istiyor. Bunları duyunca insan ister istemez kulübü daha da fazla sahipleniyor.”

Futbolunun Ramos’a benzetilmesine ise espriyle yanıt veren Serdar Aziz, “İnşallah Real Madrid karşımıza çıkar da Ramos’la güzel bir tesadüf olur. Tabi bu işin esprisi... Dünyanın en iyi stoperlerinden hatta en iyisi diyebileceğimiz Ramos’a benzetilmem güzel” ifadesini kullandı.​

Kaynak: Milliyet

Çok dengesiz hareketleri var şampiyonlar liginde çat diye çalarlar penaltıları. Bam güm oyununu biraz törpülemeli.

Ramos - Serdar iyi ikili olurlar yolu açık olsun

Bu sezon en iyi stoperimizdi. Denayer Maiconu filan donunda salladi.

içeriğini okumadan başlığa bakan da serdar kaçacak yer arıyor zanneder.. ;D

CL de diye araya biryere sıkıştırsana ...:love::ROFLMAO:

Edit: Yanlış konu

sent via GSC

Imparator bu sezon dusmanlarini pisman etti

Umarım totem icabı söylenmiş bir cümledir.

Alkol almaktan beyin hücrelerin çürümüş. Okuduğunu anlama yetin kaybolmuş.

Avrupa ligi değil ayrıca Şampiyonlar ligi.

Alkolle alakası ne ulan! Okuduğumu gayet iyi anladım. Real Madrid kupayı lobiyle aldı dedin; o kadar. Polemik yaratma rica ediyorum. Huzurla okuyalım şurayı

Alkolle alakası ne ulan! Okuduğumu gayet iyi anladım. Real Madrid kupayı lobiyle aldı dedin; o kadar. Polemik yaratma rica ediyorum. Huzurla okuyalım şurayı
Yoo öyle bir şey demedim.

İnsanlar espriyi anlamış, like vermiş, geldin içine ettin konunun sırf laf atmak için. Ben gidiyorum.

Ayrıca sakin ol.

Geri
Üst Alt