Serdar Aziz Sakat Döndü!

Bu adam sürekli sakat alırken hiç mi bunu göz önünde bulundurmazlar sırf transfer için transfer yaptık.

Hayirli ugurlu olsun nur topu gibi yeni bir Hamitimiz Gökhan Zanimiz dogdu.

Gökhan Zan ın verdiği katkının yüzde birini vermez bu. Ayrıca gökhan adamdır zamanında Apo tarafından sebepsiz kadro dışı bırakıldı hiç duyuyormusunuz orda burda karı kız gibi konuşuyormu yok.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Gökhan Zan ın verdiği katkının yüzde birini vermez bu. Ayrıca gökhan adamdır zamanında Apo tarafından sebepsiz kadro dışı bırakıldı hiç duyuyormusunuz orda burda karı kız gibi konuşuyormu yok.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Sakatlik manasinda yazdim zaten. Gökhan Zan'a o zamanlar ne kadar haksizlik yapildigini ben de hep diyordum zaten.

Apo gelir gelmez Sabri'yi affetti ama Gökhan'a dis kapinin mandali gibi davranildi, hem de stoper ihtiyacimiz varken yine de affetmediler adami.

Serdar bir çöptür. Sağlıklı hali de çöp. Alana, varsa hakkımı helal etmiyorum.

ne malca bir transfer yaptığımız ayan beyan ortada. bursayada bravo valla sağlam kazıkladı bizimkileri. bu adamı çine mine hemen okutmak lazım bu sene. en azından verdiğimiz 4.5 çıkmalı. milli oyuncu falan diyip kakala gitsin. kaldıkça zarar

Nazifoğlu'nun yaptığı bütün doğruları silmeye yetecek kadar büyük bir hatadır bu transfer. Oynadığı zaman bile fark yaratmayacak bir adama bu paraların verilmesinin izahı yok.

Ben yaptım olduyla zaten herhangi bir kurumda nasıl yöneticilik yapabilir bir adam onu da anlamadım ya.

Hayır elinde semih varken sakatlık ihtimali olan başka bir oyuncuya dünyaları gömmek mallık. Ha sağlam serdar bizim bütün stoperleri cebinden çıkarır orası ayrı ama gel gelelim bu adam sakat.

Yabancı alırken en küçük hücresine kadar inceleyip türk almaya geldi mi manavdan elma alır gibi davranıyor herifler.

Sakat dönmese haber olmalıydı.

6c914cba629443d3b3af53c07d298c60.jpeg

dünkü antrenmandan ..gerçekten sakatmış.siz böyle olumsuzluğa devam ederseniz bu takım şampiyon da olamaz.forumdaki sinerji bile sinerji değil.

Senin hayatın yalan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu sene formayi kapamazsa bir daha da kapamaz, cunku muhtemel bir sampiyonlukta oraya takviye yapilir ve 4.5 milyon euroluk bir yedek olur en fazla.

Hamitle birlikte salonda büyük topların üstünden zıplama şeyleri yapacakmış

Geri
Üst Alt