Serdar Aziz Sezonu Kapattı!

müzmin sakat adam transfer edersen olacagi budur

sampiyonlugu hediye etsen bu beceriksiz ve capsizlar onu bile alamaz

Adam zaten bu problemi olmasa gayet iyi stoper, yeterli bir stoper. Ya tutarsa diye transfer yapıyoruz bu kadar para sakatlık problemi bariz oyuncuya verilmez. Tiote müzmin sakat diye almadık dediniz ulan sormazlar mı adama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye.

4.5 milyon euro o.tumuze girdi.Allah belani versin levent senin.Hadi git ekiciyede bayil 8.

bu sene şampiyon falan olamayız. bunu serdar sakatlandı diye söylemiyorum. takımın geçen seneden tek farkı bruma anasını satayım. o kadar para harcadınız elde ne var? söylerdim elde ne olduğunu da şimdi neyse

Ugur Ucar'da Konyadaki zemin yuzunden bu tarz agir sakatlik yasadi, o donem federasyona macin ertelenmesi icin basvuruda bulunmustuk reddedilmisti 3 gun sonra leverkusen macina ciktik 5 yedik.

Levent Nazifoğlu: "Osmanlı Stadı'nın uygun olmayan zemini için defalarca uyarıda bulunduk. Serdar Aziz'in sakatlığı göz göre göre geldi."
Levent Nazifoğlu: "Maç öncesi kulüp yetkilileri kanalıyla maçın o şartlarda oynatılmamasını istedik."
Levent Nazifoğlu: "Kulüp doktorumuzu dahi dördüncü hakeme göndererek, çekincelerimizi aktardık. Yine ben telefonla müdahil oldum."
Levent Nazifoğlu: "Biz, Osmanlıspor maçı öncesi saha zemininin ciddi bir sakatlığa sebep olabileceği uyarısında bulunduk."
Levent Nazifoğlu: "Hakemlerden ise 'Daha kötü zeminlerde de oynattık.' cevabı geldi."
Levent Nazifoğlu: "Serdar Aziz'in sakatlığı tamamen sert zeminden kaynaklandı."
Levent Nazifoğlu: "Önce stadın değişmesi, ardından da maç saatinin değişmesi taleplerimiz kabul edilmedi."
Levent Nazifoğlu: "Ligin 17. haftasında, 15 Ocak'ta Beşiktaş da o stada gidecek. Bakalım ne yapacaklar?"
Levent Nazifoğlu: "Serdar Aziz'i sezon başında 4.5 milyon Avro bonservis ödeyerek aldık, oyuncuya da yıllık 2 milyon Avro veriyoruz."
Levent Nazifoğlu: "Son derece değerli bir oyuncumuzu kaybettik. Onun için yaptığımız yatırım bir yana, Serdar Aziz'e yazık değil mi?"

Anadolu Ajansı
Ne oldu levent efendi sakat adamı alırken "BEN" aldım.

Sakatlanınca "BİZ" yatırım yaptık mı oldu?

SARI-KIRMIZI!

bu talihsiz topcumuza laf eden zatlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adamcagiz milli takimda sakatlandi, operasyona maruz kaldi, sigtorson da ayni zamanda benzer sakatlik gecirdi halen sakat
belki de s.aziz tam iyilesmeden dondu, ya da iyilestiyse sigtorsondan cabuk iyilesti (helal)
neyse
dondugunde pre season gecirmemesine ragmen cogu topcumuzdan FIT ve KUVEYTli bir gorunum sergiledi
ve de bu sakatlik..... bariz zemin/ters dusmeye bagli olan bu sakatlik icin herife laf eden varsa, kb. ama MALDIR
daha evvel sakatlik yasadigi bir bolge olsa hadi neyse. milli takimda SOL dizinden sakatlandi simdide SAG
gectigimiz sezonlarda cok sakatlanmis falan olabilir, ama bunun dunku sakatliknan ne alakasi var????
biz omrunde hic sakatlanmadi denen adamlari da, sakatim diyip butun yari yatip dunya kupasinda ceylan gibi ucan adamlari da gorduk
seyiniz bu garibana mi kalkiyor ha
fazla bonservis verilmis yahut transferi na profesyonel bir sekilde yapilmis olabilir (makul pointler lafim yok)
lakin tash gibi zeminde 3 metreden dusup dizinin donmesiyle sakatlanan adama niye defolu mal muamelesi yapionuz ki
bir dr cikip "ewt bu herif zaten sakatlanmaya meyilli, dusus normalde adami sakatlamaz ama bu herifin dizini mahfetmis" demedigi surece malca konusmaya hakkiniz olmadiginin altini cizmek isterim
forumu evvel adalete vede insanliga, anca bunlar tesis edildikten sonra futbol yorumlamaya davet ederim

Herhangi 1 oyuncumuzda yasayabilirdi bu sakatligi Serdarin sakatik gecmisi ile alakasi olmayan 1 durum.Takimdaki bazi oyuncular gibi ziplamaktan,mucadele etmekten kendini sakinmaktan kacinmayan 1 oyuncunun yoklugu kotu olacak bizim icin ,federasyon denen s2k olusum,Brezilya milli takimini getirmek icin milyon eurolar bayilacagina statlari denetlesin isitmami ne yapilacaksa bunun takipcisi olsun.

Herhangi 1 oyuncumuzda yasayabilirdi bu sakatligi Serdarin sakatik gecmisi ile alakasi olmayan 1 durum.Takimdaki bazi oyuncular gibi ziplamaktan,mucadele etmekten kendini sakinmaktan kacinmayan 1 oyuncunun yoklugu kotu olacak bizim icin ,federasyon denen s2k olusum,Brezilya milli takimini getirmek icin milyon eurolar bayilacagina statlari denetlesin isitmami ne yapilacaksa bunun takipcisi olsun.

Net

Levent kina yak bir yerine lanet herif simdi transer nasil yapacaksiniz onu merak ediyorum

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Elimizdeki en iyi stoper sakatlandi...

Chedjou afrika kupasina gidecek...

Stoper transferi kesinlesti...

Zeminle alakali olan bir sakatligi hayatinda hic futbol oynamamis gsc halki muzmin sakatliga bagliyor

Geldiginden beri toplam 5 mac mi ne oynadi bedavadan para ne guzel dunya be.

Almanyada ameliyatsiz 1 tedavi programi uygulanacakmis bu sayede donusu daha erken olacak deniyor.

Almanyada ameliyatsiz 1 tedavi programi uygulanacakmis bu sayede donusu daha erken olacak deniyor.

Ikinci yarinin yarisini kacirir sonra doner , arka capraz bag yapisi itibariyle on capraz gibi oldugundan fazla gerilim binen bir kas degildir , bu isleri iyi bilirim sutopcu gecmisimden, ameliyatsiz bile tahminden cok once donebilir

illa bir bag kopacaksa , yan veya on yerine arka kopsun

Ikinci yarinin yarisini kacirir sonra doner , arka capraz bag yapisi itibariyle on capraz gibi oldugundan fazla gerilim binen bir kas degildir , bu isleri iyi bilirim sutopcu gecmisimden, ameliyatsiz bile tahminden cok once donebilir

illa bir bag kopacaksa , yan veya on yerine arka kopsun
Su topumu oynadin ustat ? bize o gunleri anlatirsan dinlemekten keyif alirim.

Uzun zaman sonra ilk defa bir stoper'e güvenerek izliyordum gerçekten canımdan can gitti geçmiş olsun reis yalnız bu denli ciddi diz sakatlıkları olan stoperlerin geri dönüp eskisi gibi oynaması imkansız oğlu imkansız Badstuber-Subotic gibi adamların kariyerini bu gibi sakatlıklar bitirdi

Geri
Üst Alt