Serdar Aziz Sezonu Kapattı!

Melih Sönmez

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
d0e42732208b405abc37cc424c368d3b.jpeg

Daha önce milli takım kampında sol diz menisküsünden sakatlanan Serdar Aziz; Galatasaray'ın Osmanlıspor ile oynadığı Süper Lig maçında zeminden kaynaklanan sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi. Yapılan tetkikler sonucu Serdar Aziz'in sağlık durumu hakkındaki açıklama şu şekildedir:

Osmanlıspor maçının ardından yapılan tetkiklerinde sağ diz arka çapraz bağında kopma, ön çapraz bağında gerilme ve menisküs yırtığı tespit edilen Serdar Aziz'in oluşturulan tedavi protokolü çerçevesinde tedavisine başlanmıştır.

Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Galatasaray.Org

Portal Konusu

Son düzenleme:
[FONT=&quot]Galatasaray Kulübü Doktoru [/FONT]Yener İnce[FONT=&quot]'nin yaptığı kontroller ve çekilen MR sonucunda milli futbolcu, diz dönmesine bağlı arka çarpraz bağları koptuğu için sezonu kapattı.

Baglar nasil kopar? Zeminle ne alakasi var[/FONT]

Zemin falan talihsiz ama bu sakatlıklar 15 senedir Sabri, Selçuk vesaire gibi isimler olmuyorsa bu da meğilli olmadıklarını gösterir.

Serdar
Tolga
Eren

üçü de vasat ve sakatlık riski çok yüksek isimlerdi. Hepsine 2 Milyon Euro ve yüklü bonservisler vererek yanlış ata oynadık.

Elit bir stoper şart artık. Ayrıca Chedjou mutlaka kalmalı.

konyaspor maçında sakatlanan uğur uçar ı hatırlattı.

Levent ben bu transfere kefilim diyordu.

Hadi lan sıkıyorsa öde parasını Allahın cezası herif.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Stoper transferi kesinleşti.

gecmis olsun, en önemli stoper gitti. Milli takim ve bizim icin cok cok kötü oldu. 2 STOPER sart

Bu transferde emegi gecenlerin kafasini

sakat diye diye tam sakata geldi adam.
sanki bazilari hakliydim diyebilmek icin pusuda yatiyordu.

Helal olsun be bildiniz kronik sakat 100 kere soylediniz simdi ovune bilirsinz

verdiğin bonservise mi yanarsın, ödediğin sabit ücretemi, neresinden bakarsan bak, bile bile lades dedik. nazif ve dursun elini ayağını çekmeli bu klüpten. nerde kronik sakatlığı olan oyuncu varsa bulup getiriyorlar, bunların alacağı oyuncudanda hayır gelmez bize artık

böbürlene böbürlene bu transferi ben yaptım diyen dallama yöneticimiz parasını kendi cebinden öder mi acaba?

Geri
Üst Alt