Serdar Aziz Sezonu Kapattı!

Bursa taraftarları gittiğinde bayram yapıyorlardı... Bu "müzmin sakatı hem de bu fiyata kakaladık" diye kıçıyla gülüyorlardı... Hala da gülmeye devam ediyorlar. Kefil olan komisyoncu arkadaş çıkıp iddiasını öne sürüyordu. Ne oldu? Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belliydi zaten.

Sezonu kapatan Serdar Aziz'in sağ diz arka çapraz bağında kopma, ön çapraz bağında gerilme ve menisküsünde yırtık tespit edildi.

Menisküsünden sakatlanıyor sürekli. Kronik sakat adam

Galatasaray'da sakatlık şoku yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların yeni transferi Serdar Aziz, A- Milli Takımımızın, Hırvatistan ile oynadığı maçta sakatlanmış, sol diz dış menisküsünde yırtık tespit edilmişti. Yıldız oyuncu, bugün Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce tarafından ameliyat edilecek. Sezon başından bu yana sakat olduğu yorumları yapılan ancak Teknik Direktör Riekerink tarafından müsabakalarda kadroya alınan ve yerine daha hazır oyuncular tercih edilen yıldız oyuncunun, 3-4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.
.

geçmiş olsun pozisyonda çok belliydi zaten .

16/17 H:15 | Osmanlıspor 2-2 Galatasaray | MS | 18 Aralık

Dizi döndü orta ters bastı. Dua edelim de sadece yan bağ esnemesi olsun.on çapraz bağ kopmuş olabilir

sent by note 7 #fireinthehole

arka çapraz bağın kopması enterasan.Daha güçlü bir bağdır , düşüşü o kadar kötü gelmemişti bana.Ön çapraz bağa göre tedavisi daha kolay ama bu saatten sonra hayır gelir mi bilmem.

Takviye yapılmazsa şampiyon olamaz bu takım çok net.

Ayrıca Nazifson'a sevgilerimi iletirim , komisyoncu

Moderatör tarafında düzenlendi:
valla gerçekten iyi oyuncu ama bu çocuk cam adam gibi anında sakatlanıyo .. işte bunu iyice araştırmayan rapor almayan bir yöneticimiz var ismini herkes çok iyi biliyor Levent Nazifoğlu... size bravo diyorum ve yine bi hatanızı daha izliyoruz bıktık artık bu yönetimden istifa edene kadar kişiliksiz bir futbol izlemeye devam edicez anlaşılan.

CcUDDVsWwAEQbPu.jpg

Andıran arkadaş çıkıp bir telafisini bulsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray'da sakatlık şoku yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların yeni transferi Serdar Aziz, A- Milli Takımımızın, Hırvatistan ile oynadığı maçta sakatlanmış, sol diz dış menisküsünde yırtık tespit edilmişti. Yıldız oyuncu, bugün Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce tarafından ameliyat edilecek. Sezon başından bu yana sakat olduğu yorumları yapılan ancak Teknik Direktör Riekerink tarafından müsabakalarda kadroya alınan ve yerine daha hazır oyuncular tercih edilen yıldız oyuncunun, 3-4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.
.
Geçen sene yada bir önceki sene yine menisküs sakatlığı yaşamıştı

Chedjou'yu kazanmaktan baska çare kalmadı.
Oda şu saatten sonra ne kadar ipler bilemiyorum.

Geçmiş olsun. Hem Serdar'a hem bize. Başımızda teknik direktör yokken gittiler kafalarına göre oyuncu aldılar. Olacağı buydu. Adam gibi yöneticilerimiz olsa o paraya Avrupa'dan kemik gibi stoperler bulabilirdik.

sadece 5 lig 1 kupa maçına çıkarak sezonu kapattı. chedjeunun milli takıma gitmesi, serdar ve korayın sakatlanmasıyla ligin açık ara en kötü stoperleri arasında olan hakan&semih ikilisine kaldık.

devre arası mutlaka 2 stoper alınmalı yoksa başarı hayal.

ulan sakat adamı alan komisyoncu yavşaklara kızmıyorlar da, bunu söyleyen hiçbir çıkarı olmayan, takımın kalitesini, geleceğini düşünen taraftarlara kızıyorlar. bir de söyleye söyleye sakatladınız olayına inanmışlar :asd: " akp'nin, chp'ye hadi biz saftık bilmiyorduk, kılıçtaroğlu fetö'den yargılanmalı" demesi gibi. :asd:

Gerçekten ne enterasan taraftarımız var.
Bu taraftar profiline bakıyorum birde başımızdaki çapsız yöneticilere bakıyorum bu takımın bu kadar kötü kadrosunun olmasını çok normal karşılıyorum.

Yahu adamlar transferde beceriksizlikde çığır açıyorlar.Bir fenerliyi koysan klübün içine , transferleri o yapsa kimse anlamasın diye bu kadar basit hatalar yapmaz.. Hala kalkmışlar gerçekleri gören taraftarlara laf söylüyorlar.

Nazif denen adam serdarın parasını cebinden ödemeli.

Bu transferin maddi boyutunu o önceden bık bık konuşan nazif karşılayacakmı acaba çok merak ediyorum?

Forvet arasan : Eren, Kolbein (O da harbiden hic Istanbula geldi mi bellirsiz, adami bi göremedik gitti), Podolski (O da meh...)

Defans arasan : Serdar (Sakat hep sakat), Hakan (Kazma), Semih (Futbolcu degil), Koray (Meh).

Bu tff ne işe yarar acaba,yıl 2016 olmuş millet uzaya stad yapacak hala tarla gibi stadlarda maç yaptırıyor.
Alma kardeşim stedı düzgün olmayan takımı.
Sonra böyle oyuncular sakatlanır.
Bu arada kötü dediğimiz stad ülkenin başkentinde bir yer.
Hey Allahım ...

Geri
Üst Alt