Serdar Aziz

Serdar Aziz'in yüzüne aldığı dirsek darbesi sonucu yüz kemiklerinde kırık oluştuğunu açıklandı.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

serdar semihten kat kat önde.semih kendini geliştiremedi.

Serdar Aziz'in yüzüne aldığı dirsek darbesi sonucu yüz kemiklerinde kırık oluştuğunu açıklandı.

Yok Hocam bu Adam da başka bir sıkıntı var. Tamam o dirsek ile kırık olabilir ama mıknatıs gibi hep bu adamı buluyor.

Ama Helal olsun, mücadeleyi hiç bırakmıyor. Demek çalışınca oluyormuş, ister yabancı ol ister Türk.

Abartmayin Serdar'ı. Yine her maç kırmızı kartlık/penaltı pozisyonu yaptırıyor ama bazen hakemler görmüyor. Dengesiz oyuncunun teki hala. O yüzden her maç sonrası bir tarafı kırılıyor.

Burnunda sorun var mı?

Serdar Aziz: Burnumda hep sorun var ama artık alıştım. 90 dakika oynamak istiyorum.

Valla tam tersi .. maicon Denayer ve ahmet ile cok kötüydü. Serdar ile daha iyi nedense
Serdar'ı Ahmet'le oynat bakalım aynısını diyecekmisin. Maicon net daha komple bir stoperdir. Zaten çok hızlı da olsaydı daha büyük kulüplerde izlerdik.

Dizinden sonra burnu da yalama oldu adamın.

sent via GSC

Yok daha neler.

Maicon Serdar'a göre çok daha fazla güven veriyor. Serdar çok dengesiz ve kontrolsüz nerede ne yapacağını kestiremiyorsun.

Maicon biraz daha hızlı olsaydı kusursuz bir stoper olabilirdi. Bence tek mankosu hızı olabilir. Bu yüzden de Denayer ile belki daha uyumlu olurlar diye düşünmüştüm ama kesinlikle yanılmışım.

sent via GSC

Son düzenleme:
serdarin dengesizligi fazla abartiliyor

geçen sezon çok dengesiz oldugu maçlar oldu ama bu sezon kendisini toparladi

maikon iyi de biraz agir.

maicondan iyi değil

maicondan sonra elimizdeki en iyi stoper

ligte idare eder

şampiyonlar liginde maiconun yanına sağlam 1 adam bulmak şart

Geri
Üst Alt