Serdar Aziz

bu kötüyse maicon hepten kötü, kac mactir beli dönmedigini gösterdi.
cok agir ve hantal, servet bunun yaninda kivrak forvet sayilir.
serdar aziz maicona göre daha komple bi stoper, bence serdara degil maiconun yerine stoper alinmali.

Dün en çok beğendiklerimden bir tanesi de Serdar Aziz idi. Cansiperane top oynadı. Denayer gibi yumuşak bir stoperle kıyaslamak kendisine hakaret olur. Gerektiği yerde tekmeye kafa sokabilen bir futbolcu.

Formda bir Serdar gayet Galatasaray standardlarina gore bir stoper. Ha yedek olarak mi yoksa as futbolcusu olarak mi bilemiyorum tartisilir, ama takimda bir cöp degildir yani.

Serdar Aziz eski tip, gerçek ,sert ve sağlam bir stoperdir. Hırsını gücünü iyi kullanır. Takımımızda temel stoper özellikleri en güçlü olan adamdır. Denayer Serdar'dan iyi diyen adam başka branşlara falan yönelsin, futbolla vakit geçirmesin , çünkü gerçekten kendine yazık eder.

Denayer bırak stoper olmayı futbolcu olduğindan bile ciddi şüpheliyim ben. Kaç zamandır izliyorum daha rakip oyuncudan önce davranıp hamle avantajı kazandığı, top çaldığı bir ( 1) pozisyon hatirlamiyorum. Önce rakibin topu almasını bekliyor sonra arkasından koşmaya başlıyor. 25/26 yıldır futbol izlerim ben böyle futbolcumsu görmedim..

Son düzenleme:
Serdar Aziz biraz daha ayağını iyi kullansa rahatlıkla 25-30M'ye üst-elit seviyede takımlara giderdi. Artık stoperin tekniği çok önemli. Alanya maçında güzel asist yaptı ama baskı anında topu çıkarma konularında eksik.

Sevgili adminlerden Maicon’a kötu stoper diyenlerin futbol forumlarımıza girmesini yasaklamalarını ya da banlamalarını talep ediyorum.
Ya kötu niyetlidir bunu söyleyen (kuş) ya da futbol zekası bizim Florya’daki aslan heykelininin zekasından fazla değildir.

Dün çok beğendim. Eveleme Geveleme yok. Direkt orta sahayla buluşturuyor topları. Timingini bayağa geliştirdi bu sezon, top kesmeleride çok iyi. Maiconla da iyi anlaşıyorlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu yıl oynadığı maçlarda sadece başakşehir ve bjk maçlarında beğenmedim Serdar 'ı ki o 2 maçta da zaten takımda şu iyi oynadı diyebileceğimiz kimse yoktu. Bunlar haricinde gerçekten maşallahı var Serdar 'ın

Allah sakatlık kaza bela vermesin inşallah hep böyle iyi oynamaya dahada iyiye gitmeye devam eder ...

Asiri motivasyondan buyuk maclarda hata yaptigini dusunuyorum bunu cozmeli,gerci takimda bu sene buyuk maclarda kero gibi oynuyor

Bu yıl oynadığı maçlarda sadece başakşehir ve bjk maçlarında beğenmedim Serdar 'ı ki o 2 maçta da zaten takımda şu iyi oynadı diyebileceğimiz kimse yoktu. Bunlar haricinde gerçekten maşallahı var Serdar 'ın

Allah sakatlık kaza bela vermesin inşallah hep böyle iyi oynamaya dahada iyiye gitmeye devam eder ...

Osmanlı maçında da biraz sıvadılar Maiconla.

Geri
Üst Alt