Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar ligin 2. Yarisinda buyuk takimlarin butun forvetlerini boyle kucakladi insalllah Tinercilerin Forvetlerinide boyle kucaklayacakŞunun adebayor versiyonunu yapın![]()
Alemin Tek Kralı
Orası kesin hiç kaçarı yok adebayora adım artırmayan adam diğerlerini kucağında hoplatırSerdar ligin 2. Yarisinda buyuk takimlarin butun forvetlerini boyle kucakladi insalllah Tinercilerin Forvetlerinide boyle kucaklayacakŞunun adebayor versiyonunu yapın![]()
Alemin Tek Kralı
Yeni teori bumuSeneye suphesiz yine sakatlanacaktir
2 full sezon beklemek saflik olur
Kısaca kaptan olmalı new bülent korkmazGalatasaray ruhunu en iyi şekilde temsil ediyor
Sen ve senin gibiler olse geri adim atmaz zaten bi kerede olumlu konus be AdamGörüşlerimde herhangi bir değişklik yok.
Yeteneksizlik bakidir.
Önüne gelen topa dan dun vurarak iyi stoper olunmaz hele ki senelik 10 trilyon kazanan stoper en azından önündeki ortasaha oyuncusuna ara pası verecek kalibrede olamalı.
Adebayoru eliyle koluyla çekerek durdurdu diye iyi stoper diyecek halimiz yok
Sakin olSen ve senin gibiler olse geri adim atmaz zaten bi kerede olumlu konus be AdamGörüşlerimde herhangi bir değişklik yok.
Yeteneksizlik bakidir.
Önüne gelen topa dan dun vurarak iyi stoper olunmaz hele ki senelik 10 trilyon kazanan stoper en azından önündeki ortasaha oyuncusuna ara pası verecek kalibrede olamalı.
Adebayoru eliyle koluyla çekerek durdurdu diye iyi stoper diyecek halimiz yok
Yeni teori bumu
Şu hamzalari hiç sevmedim gitti
Alemin Tek Kralı
Seninle bir alıp veremediğim yok kardeşim takiliyorumYeni teori bumu
Şu hamzalari hiç sevmedim gitti
Alemin Tek Kralı
Eski teori ne
3 kupali hocamizla ne alip veremedigin var
Hele hele benimle ne alip veremedigin var
Seneye sakatlanmasi kesin gibi bir sey
Seninle bir alıp veremediğim yok kardeşim takiliyorum
Eski teori buna güven olmaz her an sakatlanirdi
Alemin Tek Kralı
Bizim takımda Chedjoudan daha kötü bir stoper yok
Koray bile Chedden iyi
Apo bu sezon Fener maçında 1 kere oynattı bu manyağı sonra o maçta Fener Başakşehirin resmen içinden geçti,dahada kadroya almadıGeçmişe bakıp kötü bir şey demiş miyim diye baktım bulamadım
Bu görüşüme hala katılıyorum ligin en kötü stoperlerinden biridir