Serdar Aziz

Bunda zeka varsa fener yerine basaksehire yanlar keza asil hedef basaksehir bence avci biraz ima etti bunu aslinda. Adamlar hem burada aldigi maasi verirler hem bu saatten sonra her sene sampiyonluk icinde tutulurlar.
Fener desen bir 3 sene banko ş.ligi göremeyecek sampiyon olmaları mechul. Bana mantıkli gelmiyor işin özü fener.

Maclarin 50% de oynuyor zaten kronik sakat bey. Bunun maas yukunden kurtulmamiz cok iyi olur

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk

Dis ülkeye gitmeye niyeti yok veya kimse bizden aldi parayi vermiyor, anlasilan son güne kadar ya fenere giderim ümidi olacak yada bizde kalip sezon sonuna kadar tek basina antreman yapacak

Sikeci duyumculara gore,

Apo ve semih ozsoy 500.000 euro farkla anlasamamislar.

var
herif kronik sakat demis ama en uzun sakatligi olan buzlu sahada yan capraz baginin kopmasi kronik sakatlik degil
kronik sakatlık uzun süreli olmaz zaten üstad. 3 maç oynayıp 2 maç oynamayan yani ufak ama sık sakatlıklar yaşayanlar genelde kronik oluyor

kronik sakatlık uzun süreli olmaz zaten üstad. 3 maç oynayıp 2 maç oynamayan yani ufak ama sık sakatlıklar yaşayanlar genelde kronik oluyor

ewt herifte bir cinslik var
ama 60 macin cogunlugunu olusturan sakatlik sanssiz bir sakatlik idi onu vurgulamak istedim. ugur ucara olan gibi

Bonservis beklentim pek yok. Hazır orta saha da lazımken, Tolgay ile takas etsek, iki oyuncu için pusuda bekleyen fener de avcunu yalasa güzel olurdu.

Haluk Canatar: "Serdar Aziz'in Fenerbahçe'ye gitme ihtimali var. Ersun Yanal ile telefonla görüştü."

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Geri
Üst Alt