Serdar Aziz

dedik buna vereceğiniz parayı çöpe atın daha iyi diye ama gel gör ki koskoca kulübü futbol cahili çapsızlar yönetiyor. ulan 4.5 milyona avrupadan stoperin kralı alınır almasını bilene.

Burda futbol ilahi yazmakla olmuyor iyi stoper, varsa savunacağın tarafı o futbol ilahinin yaz veya önümüze bir tez sun bizde onu çürütelim.

Yoksa yok yanına iyi stoper koyamamışız, yok öyle yok böyle... Bunlar hep bahane Semih ve Dany ile biz CL'de çeyrek final oynadık. Semih ve Ujfa ile 19 gol yedik tüm sezon. Semih ve Hakan Balta ile 4. Yıldızın son 7 haftasında clean sheet yaptık. Ondan önce Chedjou varken her maç 1-2 gol yiyen takımdık. Allah'tan o futbol ilahi Arena daki Antep maçında yine sizin o çok sevdiğiniz aptal çalımlardan birini atarken kendini sakatladı da bizde kalemizi gole kapatabildik.
Mustafa Gunel

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Burda futbol ilahi yazmakla olmuyor iyi stoper varsa savunacağın tarafı o futbol ilahinin yaz veya önümüze bir tez sun bizde onu çürütelim.

Yoksa yok yanına iyi stoper koyamamışız, yok öyle yok böyle... Bunlar hep bahane Semih ve Dany ile biz CL'de çeyrek final oynadık. Semih ve Ujfa ile 19 gol yedik tüm sezon. Semih ve Hakan Balta ile 4. Yıldızın son 7 haftasında clean sheet yaptık. Ondan önce Chedjou varken her maç 1-2 gol yiyen takımdık. Allah'tan o futbol ilahi Arena daki Antep maçında yine sizin o çok sevdiğiniz aptal çalımlardan birini atarken kendini sakatladı da bizde kalemizi gole kapatabildik.

yoksa 4 yildiz ve sampyionluk zordu o sene.
iyiki orda kendini sakatladi.

yoksa 4 yildiz ve sampyionluk zordu o sene.
iyiki orda kendini sakatladi.
Normalde bir insanın sakatlığına sevinmem abi ama bu herif sakatlandı ben orada o an bayram ettim. Hatta evdeki arkadaşlar falan neden böyle davranıyorum diye baya şaşırmışlardı. Bildiğin sevinç gösterisi yapmıştım. Gol olmuş kadar sevindim. Biliyorum yaptığım kötü bişey ama başka türlü kimse adamı takımdan kesemiyordu. Her maç oynuyor ve hatasından gol yediriyordu...

Son düzenleme:
Normalde bir insanın sakatlığına sevinmem abi ama bu herif sakatlandı bem orada bayram ettim. Hatta evdeki arkadaşlar falan neden böyle davranıyorum diye baya şaşırmışlardı. Bildiğin sevinç gösterisi yapmıştım. Gol olmuş kadar sevindim.

aynen bende öyle !

asla bizim stoperimiz olamaz en kötü stoperler bizde bu defansla şampiyonluk gelmez forvette alsak 3 atıp 4 yeriz

Bir stoper şart Serdar'a güvenip sezon geçirilmez. Forvetten öncelikli konu stoper ve ortasaha benim için. Çünkü sorun gol atmakta değil attığımızdan fazlasını yiyoruz.

Beyler bi sakin olun ya hemen bir macta bu kadar bir insan yerin dibine sokulmaz ya bulentin eski donemlerini hatirlamiyorsunuz siznsanirim uefa kupasini almadan once yerin dibine sokuluyordu adam gönderilmek isteniyordu adam sonra efsane oldu bu yazdiklarinizdan sonra pisman oluyorsunuz.
Keşke o verilen rezil bonservis rakamı ve aldığı ütopik maaşın hakkını verse de ben yazdıklarım yüzünden yerin dibine girsem. Hiç problem değil

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işi ve yetkiyi tamamen hocaya bıraksalar bence chedi ve dzemailiyi ikisinide şutlar

ched sempatik oldugu icin ve 3-4 gol attıgı icin herzaman taraftarın gözünü boyadı

üstelik bu adamı bu yıl satmazsak seneye bedavaya gidecek

Arkadaş burada bayıldığınız ve Serdar dan 7 yaş büyük,maliyeti de 1,5 kat daha fazla olan skertel ilk resmi maçında rakibe asist yaptı adamlar yere göğe koyamadı, ben hiçbir zaman Serdar'ı istemedim eski mesajlarıma bakabilirsiniz ancak adam zaten sakatlıktan çıkıyor geçen yıl,yine burada övülen Chedjou dan daha çok maç yapmış ama bir maçta gömüyorsunuz az sabır,ayrıca bonservisi kendi seçimi değil onu başımızdaki beceriksiz iş bilmezlere soracaksınız, oyuncu böyle böyle kaybedilir, yanlış yapıyorsunuz, mesela ne kadar nefret etsem de her oynadıkları zaman ;ulan beni utandırın, pişman edin, iyi oynayın da kalın diye Umut ,Donk Tarık tan bile mucize bekleyen biriyim niye? çünkü giren girmiş biraz oynasalar en azından az zararla satarız diye, yeni gelen, 25 yaşındaki,beşinci büyük takım kaptanı ve milli takım oyuncusu için sezon ortasına kadar da olumsuz yorum yapmayacağım.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normalde bir insanın sakatlığına sevinmem abi ama bu herif sakatlandı ben orada o an bayram ettim. Hatta evdeki arkadaşlar falan neden böyle davranıyorum diye baya şaşırmışlardı. Bildiğin sevinç gösterisi yapmıştım. Gol olmuş kadar sevindim. Biliyorum yaptığım kötü bişey ama başka türlü kimse adamı takımdan kesemiyordu. Her maç oynuyor ve hatasından gol yediriyordu...

En azından ülkede defans stoper oyunu ve futbolcudan biraz olsun anlayanlar ölmemiş.

Chedjou yu iyi stoper diyen futboldan anlamadıyor demek istemiyorum ama kesinlikle stoper bölgesinde ki anlayışı sayıf kişiler.

Bu sezon lig için yeterli seneye Avrupa'da büyük düşünmek için dişli bir lider lazım kademeye

Nasil Hamit'e güvenip yola cikilmazsa aynisi bu gereksiz icin de gecerli. Her an patlak verebilecek kalibrede 2 oyuncu var elimizde.

Hamit ile en yakin arkadas olurlar artik spor salonunda.

eger bu arkadas onumuzdeki 4 sene sahaya ayak basmaz ve sadece salonda calisirsa bize daha fazla katkisi olacaktir.

En azından ülkede defans stoper oyunu ve futbolcudan biraz olsun anlayanlar ölmemiş.

Chedjou yu iyi stoper diyen futboldan anlamadıyor demek istemiyorum ama kesinlikle stoper bölgesinde ki anlayışı sayıf kişiler.
Savunma işi tandem meslesi. Bunu kurmak çok zor ama öyle abartılacak bir meselede degil. 4 yıldır bununla uğraşıyoruz hala çözemedik. Biz hep hamle stoperi aldık. Özellikle Ujfa hem hamle hem pozisyon bilgisi üst düzey olan bir oyuncuydu. Sağ bek oynaması da ayrıca başka bir artıydı.

Şimdi bu durumda Chedjou yerini çabuk kaybeden, savruk kafa toplarında defansif anlamda rezalet veya sayamadığım daha bir çok konuda da rezalet bir adam. Hamle stoperi bile diyemiyorum o derece yani. İş gören tek artısı topla olan rahatlığı ama bu da çoğu zaman başımızı ağırtıyor. Ujfa dan sonra gelenlere bakarsak Cris, doğru strateji ama yanlış adamdı yaş ve tempo açısından kaldıramadı zaten...

Dany hız ve ikili mücadelelerin yüzde 90 nında başarılı olan bir adamdı ama o da hep yerini kaybediyordu. Serdar; Semih'in biraz sert ve hava topu başarısı üstün olan hali gibi bişey o da yerini kaybeder hamle topçusudur. Biz eğer bunların yerine daha oturaklı yerini kaybetmeyen ve kariyeri boyunca sol stoper oynamış bir adam alsaydık, bugün bize ne Chedjou denen kazık ne Serdar'a karşılık verilen para ve oyuncular ne de Semih'in gelişimini durdururduk. Ujfa dan sonra Semih ve dediğimiz şartlara uyan sol stoper ve bunları yedekleyen Balta ve Koray bizi rahat 5 sezon götürürdü ama işte biz hep yanlış tandem kurduk hep birbirinin aynısı Stoperler alıp durduk. Ne oldu? Gol yeme rekoru kırdık ne oldu ffp girdi ne oldu paramız çar çur edildi olan yine bize oldu...

Bu zihniyetle işimiz çok zor.

Son düzenleme:
4.5 milyon euro bonservis seneliği de 2 milyon civarı diye biliyorum 3 seneliktir muhtemelen.4.5+6 eder 10.5 milyon. be gerizekalılar piyasada büssürü adam var bonservisi elinde olan iyi stoper.ver adama yıllık 3 milyon euro 3 sene yap kontrat.bu kadar aptalca yönetilir bi kulüp.

Geri
Üst Alt