Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.568
- 59.143
- 4.758
dedik buna vereceğiniz parayı çöpe atın daha iyi diye ama gel gör ki koskoca kulübü futbol cahili çapsızlar yönetiyor. ulan 4.5 milyona avrupadan stoperin kralı alınır almasını bilene.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burda futbol ilahi yazmakla olmuyor iyi stoper varsa savunacağın tarafı o futbol ilahinin yaz veya önümüze bir tez sun bizde onu çürütelim.
Yoksa yok yanına iyi stoper koyamamışız, yok öyle yok böyle... Bunlar hep bahane Semih ve Dany ile biz CL'de çeyrek final oynadık. Semih ve Ujfa ile 19 gol yedik tüm sezon. Semih ve Hakan Balta ile 4. Yıldızın son 7 haftasında clean sheet yaptık. Ondan önce Chedjou varken her maç 1-2 gol yiyen takımdık. Allah'tan o futbol ilahi Arena daki Antep maçında yine sizin o çok sevdiğiniz aptal çalımlardan birini atarken kendini sakatladı da bizde kalemizi gole kapatabildik.
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Normalde bir insanın sakatlığına sevinmem abi ama bu herif sakatlandı ben orada o an bayram ettim. Hatta evdeki arkadaşlar falan neden böyle davranıyorum diye baya şaşırmışlardı. Bildiğin sevinç gösterisi yapmıştım. Gol olmuş kadar sevindim. Biliyorum yaptığım kötü bişey ama başka türlü kimse adamı takımdan kesemiyordu. Her maç oynuyor ve hatasından gol yediriyordu...yoksa 4 yildiz ve sampyionluk zordu o sene.
iyiki orda kendini sakatladi.
Normalde bir insanın sakatlığına sevinmem abi ama bu herif sakatlandı bem orada bayram ettim. Hatta evdeki arkadaşlar falan neden böyle davranıyorum diye baya şaşırmışlardı. Bildiğin sevinç gösterisi yapmıştım. Gol olmuş kadar sevindim.
Keşke o verilen rezil bonservis rakamı ve aldığı ütopik maaşın hakkını verse de ben yazdıklarım yüzünden yerin dibine girsem. Hiç problem değilBeyler bi sakin olun ya hemen bir macta bu kadar bir insan yerin dibine sokulmaz ya bulentin eski donemlerini hatirlamiyorsunuz siznsanirim uefa kupasini almadan once yerin dibine sokuluyordu adam gönderilmek isteniyordu adam sonra efsane oldu bu yazdiklarinizdan sonra pisman oluyorsunuz.
En azından ülkede defans stoper oyunu ve futbolcudan biraz olsun anlayanlar ölmemiş.Normalde bir insanın sakatlığına sevinmem abi ama bu herif sakatlandı ben orada o an bayram ettim. Hatta evdeki arkadaşlar falan neden böyle davranıyorum diye baya şaşırmışlardı. Bildiğin sevinç gösterisi yapmıştım. Gol olmuş kadar sevindim. Biliyorum yaptığım kötü bişey ama başka türlü kimse adamı takımdan kesemiyordu. Her maç oynuyor ve hatasından gol yediriyordu...
Savunma işi tandem meslesi. Bunu kurmak çok zor ama öyle abartılacak bir meselede degil. 4 yıldır bununla uğraşıyoruz hala çözemedik. Biz hep hamle stoperi aldık. Özellikle Ujfa hem hamle hem pozisyon bilgisi üst düzey olan bir oyuncuydu. Sağ bek oynaması da ayrıca başka bir artıydı.En azından ülkede defans stoper oyunu ve futbolcudan biraz olsun anlayanlar ölmemiş.
Chedjou yu iyi stoper diyen futboldan anlamadıyor demek istemiyorum ama kesinlikle stoper bölgesinde ki anlayışı sayıf kişiler.
Bir kerede chedjuya salla be kardeşNasil Hamit'e güvenip yola cikilmazsa aynisi bu gereksiz icin de gecerli. Her an patlak verebilecek kalibrede 2 oyuncu var elimizde.
Hamit ile en yakin arkadas olurlar artik spor salonunda.
Bir kerede chedjuya salla be kardeş