Serdar Aziz

Emre Aşık çok iyiydi diyenler olmuş. Adam 33 yaşından sonra düzgün futbol oynamaya başladı.

İnşallah biran önce kendini toplar çünki bir stopere daha verecek paramız yok chedjou-serdar-hakan-semih götürecek bizleri ligde istesekte istemesekte

okadar negatif hava olusturuldu ki adam iyi olsa bile bitecek.
Heh abi benim derdim bu zaten. Lan bi durun adam bi kendini toparlasın 6 aydır topa vurmamıs hemen asmayın. Ha gidin dursun u eleştirin 6 aydır topa vurmaya adamı aldığı için bu kadar para verdiği için... Adamin ne suçu var? Gayette iyi stoper bana göre elbette eksikleri var ama sakatlık kaza bela taraftar ısligina denk gelmezse yürür inşallah.

ne ise bu dakikadan sonra protesto etmenin manası yok.

baskıya girerse altına yapar cünkü. destek cıkalım bari.

beyler okadar ay sakatti, bizdede maalesef hafif bir sakatlik gecirmis. Inaniyorum ki BJK macinda cok farkli ve cok iyi oynayacak-

Birakin bir alissin, o bonservis ne olursa olsun bir baski olusturuyor. Söyle düsünün. Bir kulübün cok parasi yok yinede senin icin okadar masrafa girmisler.

beyler okadar ay sakatti, bizdede maalesef hafif bir sakatlik gecirmis. Inaniyorum ki BJK macinda cok farkli ve cok iyi oynayacak-

Birakin bir alissin, o bonservis ne olursa olsun bir baski olusturuyor. Söyle düsünün. Bir kulübün cok parasi yok yinede senin icin okadar masrafa girmisler.

s.aziz sakatlanmasa ligin en kalite stoperi ama adam bir türlü form tutamıyor.

cam adam malesef. kariyeri g.zan gibi olur.

bu tarz adamların alınmasına bir anlam veremiyorum, maden aldık mecbur destek verecez tabi :(

Hazirlik döneminde bile 5-6 mac'tan 3-4 macini kaciran 4.5 milyonluk stoper. Bakalim sezon icinde durumu ne olacak.

1469693529.jpeg

Bugun oynayacakmi merak ediyorum.

Geri
Üst Alt