Serdar Aziz

Umarım kendine çeki düzen verir. Düzeleceğine inanıyorum 5-6 maç düzenli olarak oynaması lazım.

Adam şimdiye kadar doğru düzgün maç yapmadı ne hazırlık maçı yaptı ne de ligde oynadı. 3-5 maç beklemek lazım.

Tamam mac eksikligi varda elin bebesi Caglar bile daha kalite gibi

Bilemiyorum. Hemen asip kesmek benim stilim degildir ama
geldiginde kufuru basip ceza yemistim

Sent from my iPhone using Tapatalk

45 dakikada bu kadar gömülecek bişey olmadı. Sadece faul yapsa yeter modundayım. Mevcut stoperlerimiz faul bile yapamıyor. Transparan ikililer.

100 yildir sakat mi bu adam. Benim bildigim 3-4 haftadir takimla calisiyor. Belkide daha fazla.

Çok fazla beklentim yok aslında benim ancak şu 45 dakikada bu kadar gömecek bir şey görmedim çocukta.

Bakıyorum adamı hemen gömmeye başlamışlar.. adam sakatlıktan yenı çıktı ilk maçına çıkıyor bismillah beyler !!

4-5 hafta süre vereceğim bu adama. Ondan sonra net bir yorum yapacağim. Hele bir takimimizin 11'i otursun. Göreceğiz ne yapiyor.

Sakatliktan yeni cikti diyip kendinizi avutarak biryere varamazsiniz hayatta. Bunu Serdar icin demiyorum sadece.

Ama dedigim gibi sakatliktan yeni fln cikmadi bu adam.

Benimde fazla beklentim yok Serdar Aziz'den ama sakatlıktan yeni çıkan bir adamı hemen eleştirmek ayıp... 3-4 hafta çalışıyor evet ama kondısyon yetersizliğinden dolayı olabılır..

Vasat stoper. Chedjou yu kademesi kötü diye yerden yere vuruyorum da bundan kademe anlayışı hiç varmı onu sorgulamak gerekir. Bide çok faul yapıyor adam. Bu böyleyse fena yemlediler bizi. İnşallah maç eksikliğinden kaynaklanıyordur ne bileyim

sakatlıktan çıktı geyiği de yeni mi oluştu anlamıyorum .
sakatken yorgan döşek yatmıyor bu adamlar salonda çalışıyor yine .
düz koşu güçlendirme vs egzersizler yapıyor.
melo da sakatlıktan çıkmıştı ..

Semihten kotu oldugunu soyledigimizde romantik taraftarimizin elestirileri ile karsi karsiya kalmistik.

sakatlıktan çıktı geyiği de yeni mi oluştu anlamıyorum .
sakatken yorgan döşek yatmıyor bu adamlar salonda çalışıyor yine .
düz koşu güçlendirme vs egzersizler yapıyor.
melo da sakatlıktan çıkmıştı ..

Hay diline saglik. Duyan da sanki 6 ay topa degmedi sanar.

Adam yetersiz abi, bizim stoperlerimizin hic birinden öyle ahim sahim daha iyi bir stoper degil.

Gittik o kadar para bayildik bu adama bir de saka gibi.

Semih te Serdar da berbat ötesi oyuncular. Semih ilk senesinin çok uzağında, gelişim göstermeyi bırak ciddi dercede geriledi.

Geri
Üst Alt