Serdar Aziz

Serdar Aziz (v Ukrayna)
223.jpg
Pas: %84
223.jpg
Dakika: 73
223.jpg
Top Kaybı: 0
223.jpg
Uzun Top: 6/8
223.jpg
Uzaklaştırma: 4
223.jpg
İsabetsiz Pas: 8
223.jpg
İkili Mücadele: 3/4

İlk yarıda bir top eline değdi,birinin ayağına falan bastı.Tudor'u aklamak istemiyorum ama Feghouli değişikliğinin gecikmesinde bu herifin hayli yersiz sakatlığının biraz payı olabilir.Kasımpaşa maçından itibaren kulübeye uzamalı.

Sol tarafta Lines rakiple ilgilenirken. Arkadaki derin boşluğu kapatmak gibi bir niyetinin olmadığı, dolayısıyla da Galatasaray gibi üst düzey bir takımın topçusu olmadığını kabak gibi belli ediyor. Oyunda kaldığı süre içerisinde bütün Antalya ataklarını dikkatli izleyin ne demek istediğimi anlarsınız. Abartısız her atakta onun kapatması gereken alanın koca bir boşluk olduğunu göreceksiniz... Tolga bile mal ama bişeyler yapmaya çalışıyor bunda ekstra hiç birşey yok...

Hay sanada sakatlığınada. 4 maç oynadın ya fazla geldi. Leş herif 1 değişiklik hakkı gitti senin yüzünden

Sürekli sakatlandığından oyun bilgisi ve pratiğini kaybetmesi gayet olağan. Bu arkadaş yerine Dany sahada olsa daha az gerilirim. Kontrolsüz çıkışları, her an kendisini sakatlayabilecek hamleler yapması ve sakatlanması en büyük özelliği, daha ne olsun...
Yıllarca büyük takımlara kaktırılmaya çalışılan Serdar'ı alıp üstüne saçma sapan konuşan Nazifoğlu'na selamlar, iyi kazık soktu. 7 saat değil 7 sn düşünebilselerdi almazlardı bu arkadaşı.

Gökhan Zan'dan beter çıktı, yola çıkılmaz güvenip.

Kendi de biliyor formayı Denayer e bir kez verdiğinde geri alamayacağını o yüzden sakat makat idare ederim dedi ama yemedi onun yüzünden feghouli değişikliği gecikti.

Bu adam bizi her mac yakacak pozisyonlara giriyor. Eto'onun ayagina ceza sahasi icinde bassa direkt penalti.

Ben böyle dengesiz bir futbolcu görmedim. Semih bile bundan daha dengeli bir herif, ki onun da nasil birisi oldugunu cok iyi taniyoruz.

Bu adam bizi her mac yakacak pozisyonlara giriyor. Eto'onun ayagina ceza sahasi icinde bassa direkt penalti.

Ben böyle dengesiz bir futbolcu görmedim. Semih bile bundan daha dengeli bir herif, ki onun da nasil birisi oldugunu cok iyi taniyoruz.
denayerı begendın mı

git burnunu yap kırık burunla oynayacam diye bi oyuncu değişikliği hakkını yedi

Bu adamda maske varmıydı sonradan mı cıkardı? yoksa burnu bantlımıydı

Yine de stoper olmayacagını ıspatladı. serdarda fos bunun yerıne keske baska adam alsaydık

Sezon öncesi diyorduk zaten mutlaka 2 tane tas gibi stoper alinmali diye. Simdi tüm sezon basimiz agriyacak bunun yüzünden. Maicon'un yaninda kim oynarsa oynasin hic bir zaman güven vermeyecek.

Ek olarak Ahmet veya Serdar oynayacagina bence Denayer oynasin.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt