Serdar Aziz

Bursa taraftarlı neyin kafasını yaşıyor? Adam size 4.5 milyon euro ve 3 tane topçu kazandırdı. Hala ıslıklıyorlar sanki ihanet etti adam. 20 milyon euroya futbolcu satsalar yine oyuncu ıslıklayacaklar.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu gerizekali Bursalilar bunu niye islikladi. Tam tersi alkislamalari lazimdi, buna kimsenin vermeyecegi parayi ödedik kulübüne cok iyi para kazandirdi transfer olurken daha ne bekliyorlar ki.

Neyin kafasini yasiyorsunuz ne gerek var yani isliklamaya.

Harika bir maç daha çıkardı Bursa taraftarını da anlamadım adamı ciddi paralara satmışsın kalkıp yuhaliyorsun gerçi otobüs basan taraftara bunu çok görmemek gerek ya
Futbolu bursada birakacagim diyordu
Bursadan başka büyük yok diyordu
Muhtemelen ondandır

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her geçen mac daha iyi. 1-2 Çok kritik hamlesi vardı. Serdar hızlı bir stoper değil defosu elbet olacak ama kademe anlayışı üst düzey.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok iyi oynadı, giderek daha da iyi oluyor. Hiç beklemezdim, umarım sakatlanmadan devam eder.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Bursaspor, Konyaspor, Trabzonspor gibi anadolu takımlarının taraftarlarında İstanbul nefreti var ıslıklamalarının sebebi o. Yıllardır süregelen ezikliğin, oyuncu kaptırmanın bir sonucu. İsterse 50 milyona gitsin 3 büyüklere gidene hain gözüyle bakılıyor..

Çok iyi lan,süper pozisyon alıyo

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bursa taraftarlı neyin kafasını yaşıyor? Adam size 4.5 milyon euro ve 3 tane topçu kazandırdı. Hala ıslıklıyorlar sanki ihanet etti adam. 20 milyon euroya futbolcu satsalar yine oyuncu ıslıklayacaklar.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cahil Türk insanı.

Oynadığı oyundan ziyade şimdiye kadar sakatlanmaması beni daha çok şaşırttı.

Çok iyidi be.Nazar değmesin.Maç sonu üçlü için çağırdık.Ama gelmedi.Karakterli adam :hat:

Birkaç kez atmosferden etkilenip kademesini kaybetti.Oradan eksi not onun dışında iyiydi.

Geri
Üst Alt