- 9 Ocak 2014
- 33.055
- 9.407
- 1.538
Yeni takımında başarılar mı diyeceğiz yoksa.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Sertleşme problemi varmış haftaya oynar.

Yav Aydın adam maç oynamadan sakatlandı hazırlık kampında. Şimdi yine sakatlanmış. Herif uflesen sakatlaniyor. Buna güvenip yola çıkılmaz.Geçen sene yanında oynayan herkes değişmesine rağmen tandemde değişmeyen tek adama 1 maç kaçırdı diye sallamalar başlamış
Aynen kronik sakat 3 krşa yollayalım
Yav Aydın adam maç oynamadan sakatlandı hazırlık kampında. Şimdi yine sakatlanmış. Herif uflesen sakatlaniyor. Buna güvenip yola çıkılmaz.
Garry ile Serdar aynı mı yahu. Serdar 2 maç var 1 maç yok. Müzmin sakat herif.Garry de sakatlandı ne yapalım yani ?
Tandem olacaksa Serdar yanına biri olur Maicon'a güvenilmez asıl
Sertleşme problemi varmış haftaya oynar.
Büyük sıkıntı![]()
Garry ile Serdar aynı mı yahu. Serdar 2 maç var 1 maç yok. Müzmin sakat herif.
Yav ne alakası var bununla. Ben futbolculuguna veya geçen seneki katkısına laf etmiyorum. Sakatlık sorunu var, her an seni yarı yolda bırakabilir diyorum. Güvenilmez birisi...Geçen sene şampiyonluğun baş mimarlarındandı bu kadar gömülmeyi hak etmiyor
Gomis gibi hainlikte yapmadı
Yav ne alakası var bununla. Ben futbolculuguna veya geçen seneki katkısına laf etmiyorum. Sakatlık sorunu var, her an seni yarı yolda bırakabilir diyorum. Güvenilmez birisi...