Dün bence takım olarak kötüydü herkes maçın ilk dakikalarında Emre bişeyler yaptı hücumda aktifti sonra maçın sonlarında Onyekuru tek başına bişeyler yapmaya çalıştı geri dakikalarda bu ikili de yoktu sahada yani hemen herkes bu 3-0 'lık mağlubiyette suçlu benim gözümde
hı tutup bunu tamamen Serdar 'ın oynadığı deplasman maçlarında rahat olamaz diye direk Serdar 'ın üstüne yıkmaya gerek yok. Geçen sene Serdar 'ın oynamadığı 4 deplasman maçının tamamını kaybetmişiz onun oynadığı sadece 2 deplasman maçını kaybetmişiz ona bakarsak direk Serdar deplasmanda oynamazsa yeniliyoruz diye bir mantık çıkmayacağı gibi tüm deplasman sıkıntımızı da Serdar 'ın üstüne yıkamayız bence ...
Serdar bu yani adam kariyerinin kaçıncı senesini oynuyor hayatımızda ilk defa Serdar 'ı izlemiş gibi yapmayalım. Serdar çok iyi mücadele eder sahada varlığını hissettirir, yerinde müdahaleleri vardır yeri geldiğinde çıkıp rakiple göğüs göğse boğuşur maç başına 6 hava topu kazanma ve %72 ikili mücadele kazanma oranıyla oynuyor. Takımın tek forveti Eren maç başına 0.5 isabetli şut ile oynarken takımın stoperi Serdar maç başına 1.3 isabetli şut ile oynuyor
Benim dün tek gol beklentim acaba duran top filan olur da Serdar yine gol atar mı diye bekliyordum. Serdar bunları yapar çok da iyi yapar ama Serdar 'ın elit bir stoper olamamış olmasının sebebi yaptığı sakarlıklar yaşadığı sürekli sakatlıklar ve dediğimiz gibi takım hücum ederken Serdar 'ın arka tarafta bazen uyuması
Ne yapalım Serdar böyle birisi zaten bunu hepimiz bilerek kabul ederek izliyoruz bu adamı. Tutup da hayatında ilk defa sakarlık yapmış gibi eleştiri yapmakla bu durum değişmeyecek ...