Serdar Aziz

İlk kadro dışı muhabbetleri çıktığında bu konuda hocayı eleştirdim bir fotoğraf yüzünden as stoperi göndermek olmaz diye.

Ancak Serdar'la 30 saniye bile görüşmeden yol verince anladım ki mevzu büyük. Durup dururken keyif için ya da meşhur "ego"su yüzünden bu tavrı alacağını düşünecek kadar müptezel değilim. Sonrası çorap söküğü gibi geldi zaten.

Neymiş asıl olay

Hiç boşuna sallamayın adama kadroda istemedik oda fenere gitti adam affedildin dense kosa kosa dönecekti niye mi fenere gitti oyuncu kendinin farkında premier lig ve serie a ağır gelirdi arabistan içinde daha erken dedi gideceği tek yer fener di gitti futbol da bunlar var yukardaki video da ise aynısı bize olsa fenerden ilk 11 oyuncusu alsak aynısını bizde yapacaktık şu adama fazla takılıp çok önemli görüntüsü vermeyin yolu açık olsun diyip geçin

Bunu gördüm de niye gönderilmiş onu anlamadım hala
Sana Serdar'ın "Fenerbahçe'yle 28 Aralık akşamı ön protokol imzaladım."dediği bir video göstersem, terim bunu montajlattırmıştır dersin. O yüzden görmek istemediğin sürece sana bir şey anlatamam.

Sence sebep nedir peki? Terim'in canı öyle istemiş? Ya da Serdar daha alfa bir erkek olduğu için rahatsız mı olmuş? Egosu yüzünden yazanlar için belirtiyorum bu kısmı. Yoksa Melo Riera'yı benzettikten sonra bile köpek gibi oynatan Terim Serdar'ı bir fotoğraf yüzünden mi silmiş? Senelerdir çalışıyor hem de bu adamla Milli Takım'dan beri. Nedir sebep?

Ozan için de "Hoca bence stoperleri bu tarzda istemiyor o yüzden gönderdi." yazmıştın. Ona benzer bir performans bekliyorum.

Sana Serdar'ın "Fenerbahçe'yle 28 Aralık akşamı ön protokol imzaladım."dediği bir video göstersem, terim bunu montajlattırmıştır dersin. O yüzden görmek istemediğin sürece sana bir şey anlatamam.

Sence sebep nedir peki? Terim'in canı öyle istemiş? Ya da Serdar daha alfa bir erkek olduğu için rahatsız mı olmuş? Egosu yüzünden yazanlar için belirtiyorum bu kısmı. Yoksa Melo Riera'yı benzettikten sonra bile köpek gibi oynatan Terim Serdar'ı bir fotoğraf yüzünden mi silmiş? Senelerdir çalışıyor hem de bu adamla Milli Takım'dan beri. Nedir sebep?

Ozan için de "Hoca bence stoperleri bu tarzda istemiyor o yüzden gönderdi." yazmıştın. Ona benzer bir performans bekliyorum.

lol. kafayı yemişin.

Önemsiz herifin teki. Forumun çöplüğüne taşıyın gitsin konuyu.

tek merak ettigim bir konu var,hoca haklı serdar konusunda peki kulüp ve hoca neden yurticinden isteginle görüsebilirsin iznini verdiler?

menajeri dedi apo izin verdi bize diye.

niye versinler en önemli rakibine çöp bile olsa vermek dogrumu
niye demediler yani türkiyeden kulüplere satışa onay vermiyoruz yurtdısı arastır diye
yani serdara 2 defa cakardı hoca böyle olsa
gitmiyorum ödeyin maaşımı deyip serdar da bize çakardı o zaman geri
sen zaten kadro dışı bırakıp demişsin benim için önemli değil kime giderse gitsin diye ha fenere gitmiş ha beşiktaşa ne önemi var

gitmiyorum ödeyin maaşımı deyip serdar da bize çakardı o zaman geri
sen zaten kadro dışı bırakıp demişsin benim için önemli değil kime giderse gitsin diye ha fenere gitmiş ha beşiktaşa ne önemi var
orasıda öyle onun en temizi tolgay gibi yapacaktın acık acık kadro dısı yapmayıp menajerine diyecektin talip olursa satacaz
o konuda yanlıs yaptık bence
ama anlamadıgım bu herif 1 yıl hiçmi para almadı o konudada suc yönetimde

orasıda öyle onun en temizi tolgay gibi yapacaktın acık acık kadro dısı yapmayıp menajerine diyecektin talip olursa satacaz
o konuda yanlıs yaptık bence
ama anlamadıgım bu herif 1 yıl hiçmi para almadı o konudada suc yönetimde
bence de gönderiliş şekli hatalı da oldu bitti artık kafa patlatmaya gerek yok şöyle olsaydı böyle oslaydı diye
uzun süre para almamış gibi görünüyor belki de o yüzden oynamak istemedi bilemiyorum tam iç yüzünü olayların

Geri
Üst Alt