Serdar Aziz

klubu yoneten gergedanlar haric herkesin hakli ve haksiz oldugu noktalar var
uzatmaga gerek yok
ilk macinda amblem opup kufurlu tezahurata alkis yapan rakip takim topcusu orange county dir

Büyük üstad aynı şekilde ozan içinde benzer şeyler söyledi bakalım o konuda da haklı çıkacak mı BİLEN ADAM.

Ozan Kabak'in takildigi adamlari sevmiyorum potansiyel yeniceri kacip gider diyordu

Yunus falan icin de oyle dedi di mi

Hangi gencolari begeniyordu
O kadar bilgim yok tek ozan için dediklerini biliyorum, yeni yeni düzgün şekilde diyalog kurmaya başlamıştık bir anda şutlandı, bu acı ayrılık yaşanmasa detaylı şekilde öğrenebilidik düşüncelerini. Belki genel af çıkar tekrar buluşuruz üstadla ne diyelim...

O kadar bilgim yok tek ozan için dediklerini biliyorum, yeni yeni düzgün şekilde diyalog kurmaya başlamıştık bir anda şutlandı, bu acı ayrılık yaşanmasa detaylı şekilde öğrenebilidik düşüncelerini. Belki genel af çıkar tekrar buluşuruz üstadla ne diyelim...

Cikmali yaw is sizin gibi forumun gercek guc odaklarina dusuyor azizim ustada sahip cikalim

Ayrica sadece ustad degil S. Bilgin de donmeli

Bu serefsiz vasat kopek icin hocaya laf eden vizyoncular vardi

Aklinizi basiniza devsirin, her hocanin futbolcuyu kadro disi birakip transfer listesine koyma luksu var demistik

Neymis efendim itibarsizlastiriliyormus, ne alakasi var? Hoca hakkinda iyi bile konustu bu dangalagin

Bir daha icinizdeki Terim nefretiyle degil Galatasaray sevgisiyle motive olun yorum yapin
Güzel layk kasmışsın ha

Şu adamı salın artık ne hali varsa görsün.

satilik it.

hocamiza bundan dolayi ettigim laflardan ozur diliyorum.

bu serdar tam satilik onun bunun veledi

Geri
Üst Alt