Serdar Aziz

Semih düsmanlari, semihi kötülemek adina, 5 yilda 230 maca cikmis oyuncuya, ancak 30 saniyelik hata videosu yapildilerse eger, sandigimdan bile daha iyi bir oyuncuymus demekki.

:ka19:

2 tane de milli takimdan koymuslar 30 saniyeye tamamlamak icin

İyi stoper Serdar.Ched malına iyi diyipte, Serdara laf atmak komediden başka bişey değil.Tek kafamdaki soru işareti sakatlanmaya meyilli bir oyuncu.

Savunacak argüman bulamayıp her seferinde Chedjou'dan yola çıkmıyorum en azından. Videoyu ben yapmış olsam bütün Şampiyonlar Ligi maçlarında atılan yan topları koyar biraz daha eğlenirdim; malum hep aynı golü yediren leş bir herif olduğu için. Maalesef Semih Kaya yazınca ilk bu çıktı ve attım. :d

Ayakta bile duramayıp her seferinde yüzünün üstüne düşen bu leş herifi savunmak da ayrı komik. 22 yaşındayım ve izlediğim hiçbir futbolcu bunun kadar yeri öpmemiştir. Özgüvensiz bir leşoğlu leş olduğu için yabancı sınırı 1 olsun falan tarzı şeyler söyleyen bu herifi sevecek de değilim. Neyse zaten yine 3 maç oynayıp sakatlanacağı için hakkında fazla düşünmeye gerek yok. Umarım uzun süreli sakatlanır da kurtuluruz.

4.5+Sercan ve Birlo'yu verdiğimizden dolayı iyi oynasa da Serdar'a pek sempatiyle bakamam.Tamamen negatifim kendisine karşı.

Hamit'ten 4 numarayi alinca sakatlanmamasi mumkun degildi zaten.

Ulan iyice bjk olduk gerçi bunun olayı belliydi de işte.

8-12 hafta ne ya ayağınmı koptu birader gökhan zan 2 h.o.

Geri
Üst Alt