Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.142
- 48.667
- 4.843
Sakatlığı sebebiyle milli takımda oynamazsa hazır olabilme ihtimali var.Milli aradan sonra hazir olacak mi acaba?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakatlığı sebebiyle milli takımda oynamazsa hazır olabilme ihtimali var.Milli aradan sonra hazir olacak mi acaba?
Sakatlığı sebebiyle milli takımda oynamazsa hazır olabilme ihtimali var.
sağlık heyetimizi gözden geçirmemizde faide var fenerli dr. burak dönemi gibi i.bnelikler sezmeye başlıyorum artık
Serdar Aziz'in biran önce iyileşip çok çok iyi oynaması lazım +bir tane daha hava toplarında etkili kesinlikle kademe bilgisi çok çok üst düzeyde güçlü birisi daha lazım ben Lvpl'da kadro dışı kalmış Sakho'yu çok istiyorum hep
Serdar-Sakho ikilisi uzun yıllar yanyana oynayıp gitgide dahada iyi bir tandem oluşturabilirler birbirlerinin eksiklerini kapatabilecek iki isim gerçekten ikiside tam form yakalarlarsa güçlü agresif iki isim Sakho tabiki daha iyi olanı o savunmanın lider olacak
Bu stoper bolgesine siyahi oyuncu almamamiz lazim bence. Yanlis anlasilmasin ama konsantre problemleri oluyor
ırkçılığın cezası 9 gün no-post biliyorsun dimi renkdash![]()
sağlık heyetimizi gözden geçirmemizde faide var fenerli dr. burak dönemi gibi i.bnelikler sezmeye başlıyorum artık
Raporladım.
Adminler gereğini yapacaktır.
Rdashima uzanan eller kirilsin
Ben de senin renktaşın değil miyim?O zaman benim ellerimi kıranlar da mı kırılsın?Paradoks.
Volkan Kara Ozan Puki ne yapıcan aslında biliyor musunuz renktaş stoper bölgesi için bu Semih+Hakan+Koray+Chedjou hepsini temizliycen sözleşmesiz MERTESACKER'i alıcan yanınada cüzi bir bonservis ile MAURICIO LEMOS çok iyi bir ikili olabilir varya Serdar'da bunların arkasında yedek beklerBu stoper bolgesine siyahi oyuncu almamamiz lazim bence. Yanlis anlasilmasin ama konsantre problemleri oluyor
Volkan Kara Ozan Puki ne yapıcan aslında biliyor musunuz renktaş stoper bölgesi için bu Semih+Hakan+Koray+Chedjou hepsini temizliycen sözleşmesiz MERTESACKER'i alıcan yanınada cüzi bir bonservis ile MAURICIO LEMOS çok iyi bir ikili olabilir varya Serdar'da bunların arkasında yedek bekler
Mertesacker fizik gücü yüzünden beğenilmiyor deniliyor ama adam gerçekten kolay kolay yıkılacak omuz vurmayla pozisyonunu kaybedecek birisi değil kesinlikle en büyük sıkıntımız hava toplarında geçilmez kılar bizi defans bilgisi becerisi kademe yeteneği'de var zaten bu kadar üst düzey bir stoper olmasa Alman milli takımıyla 104 maça çıkamaz
MAURICIO LEMOS'da böyle daha hızlı süpürücü birisi yatarak ve ayakta müdaheleleri çok iyi nerde durmasını bilen tepkileri yerinde birisi
Iyi olurda becerebilirmiyiz bilemiyorum.
Tek bildigim bir tanesinin en az 28 yasinda tecrubeli bir isim olmasi gerektigi
Stoper bolgesi oyle bebelerle olacak is degil
Doğrudur renktaş mesela Ujfa reis gibi gelir gelmez fark yaratacak tecrübeli birisi olması lazım yanındada yavaş yavaş onunla pişecek birisi
Semih-Ujfa ile bunu başarmıştık işte Ujfa ayrıldığında Cris+Ched gibi adamlar yerine keşke Semih'i tamamlayacak Kolo Touré Demichelis gibi tecrübeli birisini alabilseydik Şuan hala iyi isimlerden biriydi Semih'de belki stoperlerimiz bu kadar sıkıntılı olmayacakdı
Sakho-Mertesacker'i izlemek isterim açıkcası Mertesacker pozisyon bilgisi çok üst düzey istediğimiz gibi tecrübeli ve üstüne bedava tek eksiği açık alanda kötü ve agresifliği onları kapatmak için Sakho'yu önermiştim ilk başta veya LEMOS veya Chiriçeş