Serdar Aziz

Yalniz rakip hic atak yapamadi neredeyse, övmek icin neden göremiyorum acikcasi.

Umarim sakatlanmaz da Ahmet denen gereksize kalmayiz.

Birkaç müdahalesinin beğendim ama zorlayacak bir maç değildi.

Sakatlanmazsa Maicon ile bu ligi rahatlıkla götürürler. Sakatlanmazsa diyorum ama kariyerinde maksimum ligde 25 maça çıkabilmiş bir isim. Ne kadar güvenelim bilmiyorum.

sakatlanmadığı sürece banko oynar gibi şahane işler yaptı tam Maicon'u tamamlayacak stoper tipi hem de alışık olmadığı sol stoperde oynadı

Sakatlanmazsa ki sakatlanmasın artık çok verim aliriz
Maicon la fena değillerdi. Bir pozisyon hariç.

GSCimbom Mobile App

Hakaret eden akıl fukaraları utanmıştır umarım
Ne anlıyorsunuz asagalamak tan oyuncuyu
Olacağı varsada olmuyor öyle yapınca

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyiydi ama bu adama hic guvenemiyorum. Her an sakatlanacak gibi. Yedekte de duzgun stoper yok Ahmet ve Koray. Ikisini toplasan bir stoper etmez.

Düşmeyi kalkmayı bilmiyor. Kendini sakatlar bu yine. Dün bir pozisyonda sol ayağının topuğunun üzerine basarak düştü. Dedim yine arka adalesine birşey olacak. Bu çocuğa nasıl zıplanır, nasıl yere inilir dersi vermek gerek. Yoksa mücadele edeceğim diye cahilce şeyler yapıp kendini sakatlayacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Düşmeyi kalkmayı bilmiyor. Kendini sakatlar bu yine. Dün bir pozisyonda sol ayağının topuğunun üzerine basarak düştü. Dedim yine arka adalesine birşey olacak. Bu çocuğa nasıl zıplanır, nasıl yere inilir dersi vermek gerek. Yoksa mücadele edeceğim diye cahilce şeyler yapıp kendini sakatlayacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok yerinde bir tespit. Acayip kontrolsüz. Bursa da oynarken bi pozizyon aklıma geliyor adam hava topuna sıçrayıp boynunun üstüne düşmüştü Allah korudu ama.

Türkiye de iki tane böyle acayip kontrolsüz topçu tanıyorum biri Serdar diğeri de kaleci Onur. Onur da hep saçma saçma fantastik atlayışlar yapma derdinde en basit toplara bile, toplara öyle atlıyor kontrolsüz yere düşüyor sonra.

sent via GSC

Ahmet Çalık 'dan daha kaliteli olduğu kesin. Bence dün yanıltıcı olabilir . Defansa fazla bir iş düşmedi çünkü . Ama kendisi daha iyi konsatre olursa formayı kaptırmayacaktır.

Geri
Üst Alt