Serdar Aziz

Daha zorluk düzeyi yüksek maçlarda izlemek lazım ve en azından bir devreyi görene kadar oynayabilecek mi görmek lazım ama bence gayet iyi başladı Maicon 'la beraber

dün neden hep sakat oldugunu analadim. adam manyak manyak toplara giriyor, hic kendini düsünmeden pozisiyonlara daliyor. üst düzey bir stoper, ama biraz akilli oynamasi lazim

Sakatlanmazsa ki sakatlanmasın artık çok verim aliriz
Maicon la fena değillerdi. Bir pozisyon hariç.

GSCimbom Mobile App
Dur tahmin edeyim

Maıconla ikisi aynı topa baskı yaptı

Ama Maıcon serdarın bölgesine kosup kendın mevkisini bosaltt
Serdarın sucu yoktu. O kadar da olur stoper uyumu maçtan maça oturur aynı hata olmaz diye düşünüyorum maç hafızası diye birşey var sonuçta
Düşmeyi kalkmayı bilmiyor. Kendini sakatlar bu yine. Dün bir pozisyonda sol ayağının topuğunun üzerine basarak düştü. Dedim yine arka adalesine birşey olacak. Bu çocuğa nasıl zıplanır, nasıl yere inilir dersi vermek gerek. Yoksa mücadele edeceğim diye cahilce şeyler yapıp kendini sakatlayacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

feguliiiiii ?❤

Dur tahmin edeyim

Maıconla ikisi aynı topa baskı yaptı

Ama Maıcon serdarın bölgesine kosup kendın mevkisini bosaltt
Serdarın sucu yoktu. O kadar da olur stoper uyumu maçtan maça oturur aynı hata olmaz diye düşünüyorum maç hafızası diye birşey var sonuçta

feguliiiiii ������❤

aynen gyan'ı ceza sahasında tek bıraktı Maicon. Allah'tan umut beceriksizi atamadı topu.

yeter yahu anladik sakatlanacak ne enteresan adamlarsiniz gelip gelip sakatlanacak yaziyorsunuz.

millete bosuna kızmayın,serdar bizim kadar düsünüyormu sanıyorsunuz sakatlanmıs veya sakatlanmamıs adam 4 sene sonunda misler gibi aldıgı paraya bakar

"Sakatlanmazsa" vs. diyorsunuz ama hikaye bunlar. Bu adam kariyerinde 25 maçtan fazla lig maçına çıkamamış. Biraz E.Belözoğlu duruma var yani, hatta ondan da kötü.

Kesin güvenilecek bir isim değil. Avrupa olmaması bir şans. Ahmet'i hiç beğenmem ama bu ligde bir şekilde götürür. Bence stoper şart değil. Çok zorunda kalınırsa devre arası alınır Vida boşta.

Bu sezon hepimizi utandıracak inşallah. Hem milli takımımız da stoper kazansın.Yoksa kendisi için de çanlar çalmaya başlayacak ilk sakatlığında, kendi de biliyordur bunu.

"Sakatlanmazsa" vs. diyorsunuz ama hikaye bunlar. Bu adam kariyerinde 25 maçtan fazla lig maçına çıkamamış. Biraz E.Belözoğlu duruma var yani, hatta ondan da kötü.

Kesin güvenilecek bir isim değil. Avrupa olmaması bir şans. Ahmet'i hiç beğenmem ama bu ligde bir şekilde götürür. Bence stoper şart değil. Çok zorunda kalınırsa devre arası alınır Vida boşta.

Evet Anadolu takımıysan Ahmet götürür bir şekilde. Üç büyüklerde nal toplar.

sent via GSC

Geri
Üst Alt