Serdar Aziz

Malca işler yapmaz hocam en azından bunun gibi. Yavaş bir ikili olurlar ama tank gibi bir defans olur. Benim bir stoperde şahsen bakacağım ilk şey hızı olmaz.
Serdar'ın yaptığı malca işler beni ilgilendirmiyor, yerine önerilen stoperden bahsediyorum. Neden Vida da X değil? Mesele hız değil zaten, çeviklik. Maicon'un yanına Maicon tipinde bi stoper alırsan azcık hızlı ve bilekleri iyi olan adam ikisini de maymuna çevirir. Vida'yı 5 defa anca seyretmişimdir ama gördüğüm kadarıyla hiç çevik değil, çalımı yediği an toparlaması neredeyse imkansız. Maicon gibi.

Serdar'ın yaptığı malca işler beni ilgilendirmiyor, yerine önerilen stoperden bahsediyorum. Neden Vida da X değil? Mesele hız değil zaten, çeviklik. Maicon'un yanına Maicon tipinde bi stoper alırsan azcık hızlı ve bilekleri iyi olan adam ikisini de maymuna çevirir. Vida'yı 5 defa anca seyretmişimdir ama gördüğüm kadarıyla hiç çevik değil, çalımı yediği an toparlaması neredeyse imkansız. Maicon gibi.
Hocam ben fırsat transferi olduğu için Vida'yı istiyorum. Vida ayarında bir stoperi 7-8'den aşağıya bulamazsın. Sözleşmesinin bitmesine 6 ay mı ne kaldı. Şu anda istesek 3M'a çok rahat bitiririz. Tinercilere de transfer çalımı atmış oluruz, havalarını söndürürüz.

Hocam ben fırsat transferi olduğu için Vida'yı istiyorum. Vida ayarında bir stoperi 7-8'den aşağıya bulamazsın. Sözleşmesinin bitmesine 6 ay mı ne kaldı. Şu anda istesek 3M'a çok rahat bitiririz. Tinercilere de transfer çalımı atmış oluruz, havalarını söndürürüz.
Vida ayarında bi stopere ihtiyacımız olmadığını düşünüyorum zaten, mesele bu. İsterse bedava gelsin.

En zayıf karnımız sol bek ile birlikte. İyi bir alternatif olur en fazla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendisini bizde stoper olarak yetersiz bulmus olsamda, sanki Denayer hem genc olmasi, hemde cok atletik ve teknik olmasi ile, buraya oturabilecek diye düsünüyorum ? puzzlenin dogru bir parcasi olabilir.

Vida ya bende nörtüm de serdar olacağına vida olsun. Yan toptan gol yemeyiz bukadar en azından.

Fenerbahce macini kast ediyorum, burada hatanin asli zaten belhanda da

Ha pardon. Evet Tolga vermisti ama böyle riskli geri pasta kaleci de olsan stoper de olsan ya ileri dogru ya da taca dogru dan dun diye vurup uzaklastiracaksin.

Hele hele Serdar gibi teknigi kisitli bir oyuncu isen. Genel olarak hic bir oyuncu kale önünde böyle bir ise girismemeli, Maicon da ilk yarida cok laubali bri sekilde kendi ceza sahamizin icindeyken topu sol tarafa atmisti cok yavas ve cok kötü bir pas ile ve rakip araya girmisti.

Kale önünde yapilmaz böyle seyler. Yaparsan da ya Muslera gibi rakibe calim atacaksin, ohh yeaah falan diye begeniyoruz ama bu da cok gereksiz ve tehlikeli aslinda, ya da orada Serdar gibi 2 saniye duraklamayip ani hareket ile rakibinin yanindan gececeksin.

Dedigim gibi en risksizi topu hemen oradan uzaklastirmak. Yoksa böyle Serdar gibi mal gibi ortada kalirsin böyle bir pozisyon da. Gereksiz yere hem kendini hem de takimi yakabilirsin böyle sacma seylerle.

Serdar su an hic formunda degil... Belhanda nin twitter videosunu izledigimde yine aklima geldi. Serdar normalde hava toplarinda hücumda da etkili bir stoper, ama iki pozisyonda da cok kötü zamanlama ile sicriyor. Formda Serdar olsa, o macta iki golü vardi. Sedar acisindan da en büyük soru isareti bu. Sürekli sakatlanip, yeniden toparlanmasini bekleyecek lüksümüz yok. Koray oynar, yada Ozan oynar, yada transfer olur ama sakatlik icin simdiden oraya bir plan gerekli.

Twitter

Fenerbahce macini kast ediyorum, burada hatanin asli zaten belhanda da
Belhanda da mı? Adamın orada ne gibi hatasını gördün anlam çıkartamadım.
Etrafı rakip oyuncular ile dolu ve arkasında da rakip olma tehlikesi düşündüğü için etrafı iyi gören serdar a vermiş.
Oda uzaklaşmak yerine kendini Piqué zannederek yakıyordu amatörce takımını.

Ha pardon. Evet Tolga vermisti ama böyle riskli geri pasta kaleci de olsan stoper de olsan ya ileri dogru ya da taca dogru dan dun diye vurup uzaklastiracaksin.

Hele hele Serdar gibi teknigi kisitli bir oyuncu isen. Genel olarak hic bir oyuncu kale önünde böyle bir ise girismemeli, Maicon da ilk yarida cok laubali bri sekilde kendi ceza sahamizin icindeyken topu sol tarafa atmisti cok yavas ve cok kötü bir pas ile ve rakip araya girmisti.

Kale önünde yapilmaz böyle seyler. Yaparsan da ya Muslera gibi rakibe calim atacaksin, ohh yeaah falan diye begeniyoruz ama bu da cok gereksiz ve tehlikeli aslinda, ya da orada Serdar gibi 2 saniye duraklamayip ani hareket ile rakibinin yanindan gececeksin.

Dedigim gibi en risksizi topu hemen oradan uzaklastirmak. Yoksa böyle Serdar gibi mal gibi ortada kalirsin böyle bir pozisyon da. Gereksiz yere hem kendini hem de takimi yakabilirsin böyle sacma seylerle.

Ceza sahasi civarinda ne kaleciye, ne de stopere verilmez top etrafta eger futbolcu varsa. Belhanda serdara verdiginde etrafinda 4 oyuncu vardi. Tolga verdiginde, tam sprint halinde üzerine gelen Souza vardi. O pozisyonlarda stopere yada kaleciye topu vermek, iki ayagini bir pabuca sokmaktir. Pozisyon sonrasi zaten Tudor gitti Belhanda´dayi uyardi.
Teknik olarak, stoperi o tip pozisyonlarin icine sokmamak lazim.

Serdar en iyisi diklemesi lazim bu tip pozisyonlarda. Ama isin dogrusu kendisini hic bu pozisyonlara sokmamaktir.

Belhanda da mı? Adamın orada ne gibi hatasını gördün anlam çıkartamadım.
Etrafı rakip oyuncular ile dolu ve arkasında da rakip olma tehlikesi düşündüğü için etrafı iyi gören serdar a vermiş.
Oda uzaklaşmak yerine kendini Piqué zannederek yakıyordu amatörce takımını.

Solu bombos Fatih gözünü seveyim, iki tane oyuncu var orada bizden önü acik. He birde Belhanda istese oradan dönüp gider, kazim tarzi, cool bicimde, bastan sarma paslari var. Oradan pasi o sekil rahat geriye verme sebebi, üzerine gelen oyunculari, yeniden kosturma hevesi. Belkide serdarin yeniden kendisine asirtma yapmasini bekliyordu. Artist bir oyuncu biraz...
Ama yapilmaz orada... Her stoperin basini yakabilirsin öyle. O pozisyon fundamental bir hata. Tudor´da stoper, o yüzden uyardi belhandayi.

Solu bombos Fatih gözünü seveyim, iki tane oyuncu var orada bizden önü acik. He birde Belhanda istese oradan dönüp gider, kazim tarzi, cool bicimde, bastan sarma paslari var. Oradan pasi o sekil rahat geriye verme sebebi, üzerine gelen oyunculari, yeniden kosturma hevesi. Belkide serdarin yeniden kendisine asirtma yapmasini bekliyordu. Artist bir oyuncu biraz...
Ama yapilmaz orada... Her stoperin basini yakabilirsin öyle. O pozisyon fundamental bir hata. Tudor´da stoper, o yüzden uyardi belhandayi.
Belhanda'nın hatası yok. Serdar gayet uygun pozisyondaydı. Linnes bomboştu, Serdar Linnes'e verse hiçbir sıkıntı olmayacaktı. Gitti saçma sapan bi şekilde hareket yaptı, patlıyorduk az daha...

illa beckanbauer olacam havası var maicon iyi paslar atabiliyor ama serdarda o özellik yok aldıgı gibi sağa sola versin

Orada iletişim eksikliği varsa öyle dönüp gidilmez. Arkasında adam olsa dönse ve topu o bölgede kaybetse....
Olmaz yani. En doğru secimi yaptı orada. Net yani. Cefreyi ve etrafını en iyi gören ya serdara yada muslera ya atmaktı garanti Optionu o olarak. Serdar orada burada canın da dediği gibi bam güm uzaklaştıracak dı topu.

Geri
Üst Alt