Serdar Aziz

Adamin kutlesi zayif.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk 2 maç bariz hatası dışında beğenmiştim bugun bariz hata vs dışında beğenmedim , korkutuyor maalesef.
Ahmet'de bundan kötü .

Etrafından daha haberdar olmalı rakibe müdahale etmeden önce. Maicon'un yanında oynayabilecek en iyi stoperimiz şu anda ama biraz gözünü açmalı.

Ben böyle dengesiz bir adam görmedim.

Her an ya takimi yakacak ya kendini yakacak gibi his veriyor. Zerre güven duymuyorum buna.

Gayet yeterli aferin Serdar

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Azıcık dengeli oyna kendine güven

Birde azıcık sakın yav soğukkanlı ol dan dun çıkılmaz öyle toplara

Ben beğendim bu maç Serdar'ı aman aman bir hata yapmadı ama stoper'e sağlam bir takviye şart. Serdar iyi bir yedek olur.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Bugun 2-3 pozisyonda ciddi hatalari vardi. Her mac ciddi hatalar yapiyor. Sansa fazla gol yemedik Serdar yuzunden.
Kesinnikle Ahmetten cok cok iyi ama ilk 11 icin yetersiz. Saglam bi stoper almaliyiz bu da Denayer olmamali cunku Denayerinde pozisyon bilgisi zayif.

Bence öncelik sol stopere verilmeli transferde gerekirse asamoah tan vazgeçilmeli bu adam 2 maç daha dayanır sonra sakatlanır.Yerine oynayacak oyuncu ahmet çalık uyandırıyım.

Birgün rakibi cok pis sakatlicak, demedi demeyin

ligi rahatlıkla götürür. Biz Dany-Semih ikilisiyle bile şampiyon olduk. Hava toplarında çok iyi ama topu oyunu sokmada çok eksik. Bu sene şampiyonluk gelirse çok daha elit stoper gelir.

Hee olur da transferin son günleri bir fırsat transferi çıkar, o zaman olabilir belki. Ancak zaten bu kadar harcama varken stoper lüks kaçar.

UZA

prenss-640.jpg

Geri
Üst Alt