Serdar Aziz

Maicon'a tamamen güveniyorum, Denayer'e kısmen güveniyorum ama bu Serdar'a ve Ahmet'e hiç güvenmiyorum.

Her an bizi yakabilecek hissi veriyor bana, sakatlık sorunları da cabası.

Sarper şimdi yabancı hayransın falan diye gelme bana sakın yine.

sent via GSC

serdarlı kadro kurup buna göre takvim yapıp lige başlamak büyük bir aptallıktır.
inşallah patlamaz da yakın görünüyor. denayer - maicon hattı birbirine iyice alışmalı . denayer hem hızlı hem teknik. ilk 11'e monte edilmeli.

Arka arkaya 5 maç oynadı diye göklere çıkaranlar umarım yaptığı 2 hatayı da görmüşler.
Cuneyte dua et seni kurtardı.

Müzmin sakat.
Bursaya geri don.
Bu camia seni hiçbir zaman kabullenmeyecek.

Gerçek Kaptan NANDO!

Ne kadar beğenmesem de denayer hamlesinin önemini dün daha iyi gördük..Maliyetsiz ve son dakika alınabilecek sayılı oyuncudan biriydi.. Gönül isterdi biz Pepe-Maicon veya Acerbi -Maicon tandemini kuralım ama güç buna yetiyor işte..Serdarın sakatlık durumunu iyi gözlemlemek lazım hemen asılacak bir durumu göremiyorum

2 soru var kafamızda?
-Serdar yaptığı hatalar sonucu sakatlık numarası yapıp çıkmak mı istedi?
-Tudor 3'lü savunma hattından pişman oldu bunun için Serdar'ı mı kullandı?

Normal bi değişiklik değildi bu.

Artik Serdar'in yedek kalma zamani geldi ve Denayer direk 11 de oynamali artik, cunku Serdar habire her mac ayni problemleri yasatiyor ve surekli 'sakatlik' sorunu ile teknik heyeti zor duruma dusuyor. Boyle guven vermeyen bir oyuncuya her mac sans verilmez. Bir sure yedekte beklesin de akli basina gelir umarim.

DM7Cya_W0AAv2BQ.jpg

DM7Cya_XcAEJM-A.jpg

Oynasaydı duran topları vermezdik, sırf bu yüzden bile oynamalı çünkü yediğimiz gollerin %99'u oradan geliyor zaten.

serdara laf edenler denayeri iyi izlemistir umarım denayer mükemmel bile oynasa herzaman saatli bomba

Duran topta ender savasan adamlardan biriydi belki bugun olsaydi farkli olabilirdi,bence oynamasi gerekiyor

Realist taraftarlarımız gerçeği görüp artık ağzını bu konuda açmamalı
Serdar varsa serdar oynar bu takımda
Ibık zıbık laflara karnımız tok artık

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar 11de olduğunda bir değişiklik hakkı harcayarak selçuk'un girme olasılığını azaltıyo,sakat olsa dahi bunun için bile11e yazılır.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah sakatlıktan korusun seni. Bizi Denayer'e muhtaç etme.

Oynamadigi/ciktigi her macta ya gol yedik ya da maci alamadik

Geri
Üst Alt