Serdar Aziz

iyi oynadı falan da ceza sahasında yalnız takılan adamları top gelmeden engellemek için lüzumsuz işler yaptı

soldadoya 4 kişi arasından hava topu gelse ne olur allasen veya skrtele gelen topu maicon zaten kesecek ne diye riske giriyorsun

neyse ki penaltı kararı çıkmadı

serdarla ilgili yorum yazmak istemiyorum cünkü bu cocugun sakatlanmadan saglam durması zaten sampiyon olacgımızın en büyük göstergesi

Sari kart sinirina gelmis bugun gordugu kartla.

Sonlara doğru saçmalar gibi oldu ama düzeldi. Maiconla eşdeğer oynadı. Geçer not aldı.

GSCimbom Mobile App

Serdar 'ın bu akşam defans performansı çok iyiydi ama hala çok büyük baskıyı kaldıramıyor gibi o taraftar baskısı + fb deplasman atmosferi işin içine katılınca çok iyi oynadığı anda bile bir hata yapabilecekmiş gibiydi

Bu kadar sakatlık yaşamış + geçen seneki maçta çok büyük bir hata yapmış bu sene ilk defa adam akıllı sürekli oynayan bir Serdar 'dan bahsediyoruz. Hatasız mükemmel vs. demiyorum tabi ki kendisi için ama bundan önceki defansçılarımızı cebinden çıkarır üstelik işe yarayan tek yerli topçumuz Serdar ...

Bana göre işin defans kısmında muazzam oynadı Serdar dün bir ara gelen geçen tüm toplara Serdar vuruyordu

Ama bu kadar iyi oynadığı maçta bile defanstan top çıkaracağı zaman baskıyı kaldıramayıp saçmalayabiliyor. Eğer uzun yıllar Galatasaray 'ın banko stoperi olmaz istiyorsa ortalama bir orta saha oyuncusu kadar oyun kurmasını ileriye top çıkarmasını becerebilmeli.

Kendisinin en net eksikliği budur gözümde ...

Türkiye nin en iyi stoperi net. Ara sira beyin felci geciriyor maalesef ama o kadar olur

iyi oynadığı gecede bile maçı kaybettirecek 2-3 salakça iş yaptı. galatasarayın stoperi olamaz olamayacak bence.

Dün gerçekten iyiydi adam ama bu dengesizliği ile ne yapacağız bilmiyorum.

Çok iyi oynadığı maçta bile ocağımıza incir ağacı dikiyordu neredeyse.

sent via GSC

formda bir serdar bu takimin en iyi stoperidir. ara sira saçmaliyor ama genel olarak iyi.

[IGM]Bgdn1a2DT6M[/IGM]

Ömer Toprak ile bunu ben cok benzetiyorum birbirlerine dengesizlik ve kontrolsüzlük konusunda. Sanki ikiz gibiler bu konuda gercekten.

Biri Bundesliga da oynuyor biri Süperlig de. Ömer'i eskiden severdim Freiburg zamaninda beklentilerim cok yüksekti ama gittikce sicti batirdi son senelerde.

Gencecik Caglar Söyüncü yü bu ikisinin önünde görüyorum kalite olarak böyle devam ederse en gec 1-2 seneye Freiburg dan büyük bir takima ucup gider cocugun kumasi cok iyi. Freiburg gibi genc oyuncular icin cennet olan bir yere gitmesi kendi acisindan cok dogruydu. Genclerimiz örnek almali bunu, Türkiye de 3 büyüklerden birine transfer olup cok para kazanip ama kendini gelistiremeyecegine git Avrupa da kücük capli bir takima ama kendini gelistir ve daha iyi yerlere gel.

DYkBsXEX0AAtoKE

Sen nasil bir kralsin boyle kral?

Su an t@saklarinin hisselerinin GSC menkul kiymetler borsasinda kapis kapis gittigini biliyor mudur?

Geri
Üst Alt