Serdar Aziz

Fernandao'ya bile hava topu vermemis aslanim benim. Birileri car car ötsün hala. Stoper dedigin önce süpürecek. Kaldi ki Serdar'in ayagi gayet iyi hatta Maicon'dan iyi. Inanmayanlar su kisa video'da bile attigi paslara baksinlar.

Fernandao'ya bile hava topu vermemis aslanim benim. Birileri car car ötsün hala. Stoper dedigin önce süpürecek. Kaldi ki Serdar'in ayagi gayet iyi hatta Maicon'dan iyi. Inanmayanlar su kisa video'da bile attigi paslara baksinlar.
Tek hatası bazı topları dan dun vuruyor

Bu Alemin Tek Kralı

Dengesizliği ve sakatlık sorunu olmasaydı çok farklı bi kariyeri olabilirdi.
Nazar değmesin, çok iyi oynuyor.

Ilk kez fener bursa maçında izlemiştim 0 0 bitmişti çok gençti o zaman kesicilik o maçta ortadaydi zaten

Bu Alemin Tek Kralı

Çok dengesiz bir adam.Birgün başımızı çok fena yakacak.Umarım hayati önemdeki bir maça denk gelmez.Kasımpaşa maçında dan diye adama daldın,art niyetli bir hakem de cart diye çaldı.Dünkü maçta da çalsa hakem ne halt yiyecektik bilemiyorum.Herşeyi anlarım da ceza sahasında rakibin üstünde elinin kolunun ne işi var birader ya.Bir de mimlendin.Hakemin birisi çalacak illaki.Yokluktan katlanıyoruz ama çok ağır dengesizsin

Adam gibi adam . Seneye artık Selçuk yine kızağa çekilince Muslera 'nın ardından 2. kaptanımız Serdar olacak ...

O sakatliklari olmasa cok daha büyük bir stoper olabilirdi. O zaman da bize gelmeyebilirdi

Sakatlık sorunu ve gereksiz faul yapma alışkanlığından vazgeçerse uzun yıllar hizmet eder kulübümüze ve kaptanımız olur...

Maicon ile aralarinda 3 maclik bir fark var,Gecmiste sakatlik sorunlari yasamis bir oyuncu oldugu dogrudur ama diger as stoperimizle büyük bir fark olmadigina göre bu sezon Gecmiste yasadigi sorunlari az cok düzeltmis

Nazar degmesin son dönemde iyi gidiyor masallah

adam her maç saatli bomba.maçın birinde çok ciddi sıçacak başımızı yakacak

Geri
Üst Alt