Serdar Aziz

Ben hala korkuyorum nedense kendisinden bu sezon şampiyon olursak büyük katkısı olacak umarım bizi yaktığı bir maç olmaz da bunlar telaş olarak kalır. Bugün kusursuz oynadı.

Helal olsun Serdar böyle devam

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok ekstra oyuncu oldu bizim için

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sene gerçekten iyi bir Serdar izliyoruz

Ama özellikle son 2 maçta çok iyiydi Serdar böyle devam aslan ...

Gomis bu kadar skora katkı yapmasa, sezonun en istikrarlı oyuncusu derdim. Kim tahmin edebilirdi ki sezon başında, Serdar Aziz'e sezonun en istikrarlı oyuncularından biri diyebileceğimizi?

Bülent Korkmaz'dan esintiler sunuyor bu sene.Qralı sahadan sildiler Maicon ile birlikte.

Artık defans dörtlümüz oturdu yıllar sonra. Hani gözümüz kapalı Nagatomo-Serdar-Maicon-Mariano dörtlüsünü sayabiliyoruz + Muslera artık yavaş yavaş bildiğimiz Muslera performansına dönüyor

Önündeki orta saha Fernando ve yanına alacağımız orta saha ikilisi de seneye bu uyumu yakalarsa defans sorununu bayağı bayağı çözmüş olacağız ...

Gomis bu kadar skora katkı yapmasa, sezonun en istikrarlı oyuncusu derdim. Kim tahmin edebilirdi ki sezon başında, Serdar Aziz'e sezonun en istikrarlı oyuncularından biri diyebileceğimizi?

sezon başında denayeri tercih edenler bile vardı (!)

serdar şu an sezonun en iyilerinden ve bunu 100% hak etti. inş böyle devam eder

Fazla övmeyin şu adamıda uğursuzluk olmasın.Sakatlanmadan sezonu tamamlasında rahat edelim.Maicondan bile daha önemli savunma için.

sarı kart sınırındaymış başakşehir maçında denayer oynamamalı kesinlikle...gençler maçında dikkatli olmalı

Sakatlık yaşamadığı sürece milli takımın banko stoperidir...

Kaç maçtır rakibe kafa topu vermiyor gibi.

Bunun istatistiği var mı?

Lider oyuncu duruşu var...İlerleyen yıllarda kaptanımız olur...

Geri
Üst Alt