Serdar Aziz

Konuyu görünce korktum nazar değdirip sakatladınız diye.

Seneye Maicon satılıp Serdar’ın yanına adam akıllı bir sol stoper alınmalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Katılıyorum. Sağlam bir Serdar kadroya yazacağım ilk isim olur. Yanında da baskı halinde top çıkarabilecek ayağı iyi bir stoper olsa çok şahane olurdu. Maicon hem bu konuda hem de defansif açıdan çok ağır kalıyor maalesef.

Yüreğini ortaya koyarak oynayan adamları her zaman bağrına basar taraftar ilerleyen yıllarda takımın kaptanı Serdar Aziz olacaktır...

İlk geldiği dönemi savunacak değilim direk sakatlandı hiçbir katkı veremedi sonrasında ise toparlayamadı kendisini daha doğrusu toparlayacak fırsatı bulamadı ilk hatalı maçında kesik yedi..Ama bu sezon işler çok farklı gelişti...Serdar sakatlanmayıp formunu bulunca defansın bel kemiği oldu..Ama buna rağmen sakatlıkları eski saçmaıkları göz önüne alındı her seferinde adamın bariz şekilde hakkı yendi...Üstelik yanında Latovlevici bir kazma oynadı yarım sezo
....Denayer transferinin çok gereksiz olduğunu yazdım kaç kere..Bu adam bizde ne oynadı da bu kadar sevildi sırf son günü bize kapak atacağım diye hava limanında beklemiş bu mu dur yani Gs taraftarının oyuncu beğenme kriteri beni alacaklarsa 10 gün yatarım hava alanında... Eğer kadromuzda linnes olmasaydı denayer transferine daha olumlu bakabilirdim çünkü bu adamdan kaliteli stoper falan olmaz ama iyi bir sağ bek yedeği olabilir... İlk geldiği sezon iyi maçlarına bakarsanız hep sağ bek performansıyla ön plana çıktı...Rakibi bu kadar rahat oynatana böylesine yumuşak bir adamın stoper oynatılması başlı başına saçmalıktır ..

''Denayer oynasın yaw çok hızlı ''... Şu serdar aziz konusunun geçmişine bakın futbol ulemalarının yorumlarını okuyun... Ta o zaman bas bas bapırdık bu takımın en iyi stoperi diye ..Sağlıklı olduğu sürece Maicondan daha çok güven veriyor te problemi sakatlık

Denayer de iyi oyuncu bence agha. Ancak profesyonellik eşiği düşük gibime geliyor. gamsız gibi biraz. Temel özellikleri çok iyiydi bu adamın ama sürdürülebilir bir başarı grafiği yok. 1 maç 2 maç. Emre Çolak'ın stoper hali diyebiliriz.

UZA

prenss-640.jpg
Ha?

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ekşisözlük’te şu yorum hoşuma gitti;

ısrarla ama ısrarla kazma olduğu söylenen ve sürekli küçümsenen stoper. kazma denilen adam, %92.9 iç saha galibiyet yüzdesine sahip takımın stoperi lol. (barcelona %85.7, juventus %86.7)

ayrıca kazma olduğunu söyleyen tiplerin argümanları çok komik oluyor, bu yüzden serdar aziz'e kazma diyenleri görmek hoşuma gidiyor bir bakıma. neyse safsataları geçip biraz futbol konuşalım.

malumunuz serdar aziz'e kazma diyen birinin maç izlediğini düşünmediğim için teknik kısımlardan, akan oyun içerisinde yaptıklarından, rakip uzun topla atağa çıktığında kafa toplarını kapmasından, tehlikeli bölgede yaptığı kritik hamlelerden falan bahsetmeyeceğim. düz yorum yapan insanlara düz istatistiklerle serdar aziz'in galatasaray için ne derece önemli olduğundan bahsedeceğim.

galatasaray bu sezon 6 yenilgi - 3 beraberlik aldı.

6 yenilginin 4'ünde serdar aziz sahada yoktu.
diğer 2 maçtan,
ilki 3-0 biten beşiktaş maçı (beşiktaş tüm maçı ve galatasaray'ı domine etmişti)
ikincisi 2-1 biten kasımpaşa maçı (serdar aziz devre arasında sakatlanıp oyundan çıkmıştı, serdar çıkınca galatasaray ikinci golü yemişti, ilk gol ise penaltıdan.)

3 beraberlikten 2'si 0-0 biten fenerbahçe maçları.
diğeri ise 4. haftadaki antalyaspor maçı, en eğlenceli istatistik burada geliyor. tudor ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçta 63. dakikada serdar aziz'i oyundan alıp yerine denayer'i sokuyor ve eto'o ceza sahası içerisinde topla rahat bir şekilde buluşup 82. dakikada skoru 1-1 yapıyor.

galatasaray bu sezon 18 galibiyet almış, ve bu 18 galibiyetin 16'sında serdar aziz sahadaymış.

yani özetle serdar aziz galatasaray için çok önemlidir ve maicon dahil mevcut stoperler arasında tahtaya yazılacak ilk isimdir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunu belhanda özelinde konuşmakta lazım özet izleyip maç yorumlayanlara
Maçta top serdar bölgesine gelince insanda bir rahatlama oluyor kaya gibi maşallah

Alemin Tek Kralı

6 mağlubiyetin 5 ninde denayer 11 'di bunuda unutmayalım

Alemin Tek Kralı

Milan transferi doğru mu bilemem ama eline mükemmel bir fırsat geçti

Milan gibi bir takımda vitrinde olup adını duyurma şansı var

Hepsini geçtim Bonucci ile birlikte oynama şansı olacak adamın. Dünyadaki tüm stoperler yanında Bonucci ile oynamak ister

O değilde ilk sayfalarda adam daha maç oynamadan çöp,itelediler,defol vb. kelamlar kullananların ortak noktası şino olması dikkat çekici.

Geri
Üst Alt