Serdar Aziz

Denayer de iyi oyuncu bence agha. Ancak profesyonellik eşiği düşük gibime geliyor. gamsız gibi biraz. Temel özellikleri çok iyiydi bu adamın ama sürdürülebilir bir başarı grafiği yok. 1 maç 2 maç. Emre Çolak'ın stoper hali diyebiliriz.

Temel özellikler ibir sağ bek için iyi aslında adamda sertlik yok pozisyon bilgisi yok iyi yanları hızlı olması ve topu nispeten iyi kullanablmesi.. Rakip forvete her topu aldırıyor böyle bir savunma anlayışı olamaz. Stoperlik becerilerin Ramos ayarında olsa bile böyle oynayamazsın rakip illa seni bir yerde patlatır... Trabzon maçında burak topa değemedi nerdeyse her pozisyonu kesen Serdardı..Denayer olsa o topları aldırırdı burak yusufa verirdi atak başlatırlardı Serdar bu işlerin olgunlaşmasına müsaade etmiyor net hatırlayabildiğim Lugano ve Kajer vardı böyle oynayabilen.. Şimdikilerde de Pepe var

Serdar iyi stoper de seken toplarda tam bir el bombası. Yerinde olsam bolca bu konu ile ilgili çalışırdım. Profesyonel olmasa da 11e 11lik büyük sahalarda çokça maçlara stoper olarak çıktım ve bir savunma oyuncusunun başına gelebilecekleri bilirim, göz ayak koordinasyonu çok önemlidir, Serdar'da bence bu, altyapı eksikliğinden dolayı yok.

Sevmiyordum aga ne diyeyim.Zaten 3-5 kisi disinda kim seviyordu ki Serdar'i?Simdi begeniyorum ama ilk teklifte satarim cunku sakatlanabilir.Ayrica Denayer'in de kotu oldugunu dusunmuyorum bu sene.Takim savunmamiz iyi az pozisyon veriyoruz.Zaten yedigimiz gollerin cogu duran toptan.
Denayer rezil herifin teki simarik zengin cocugu gibi oynuyor.
Oynasa oynasa bek oynar stoper olmaz o heriften.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Temel özellikler ibir sağ bek için iyi aslında adamda sertlik yok pozisyon bilgisi yok iyi yanları hızlı olması ve topu nispeten iyi kullanablmesi.. Rakip forvete her topu aldırıyor böyle bir savunma anlayışı olamaz. Stoperlik becerilerin Ramos ayarında olsa bile böyle oynayamazsın rakip illa seni bir yerde patlatır... Trabzon maçında burak topa değemedi nerdeyse her pozisyonu kesen Serdardı..Denayer olsa o topları aldırırdı burak yusufa verirdi atak başlatırlardı Serdar bu işlerin olgunlaşmasına müsaade etmiyor net hatırlayabildiğim Lugano ve Kajer vardı böyle oynayabilen.. Şimdikilerde de Pepe var

Denayer rakibi geride karşılamaya alıştırmış kendisini. Serdar da topa dalarak oynuyor serdarın oyunu da riskli bir oyun her zaman yediremezsin onu ki kasımpaşa maçında gördük. Tarz meselesi her stoper aynı tarza sahip değil. Bugün çoğu takım kendi sistemine göre savunma oyuncuları arıyor. City mesela sırf pas yüzdesi yüksek diye laporte diye bir elemanı alıyor. Halbuki daha yeteneklisini veya kariyerlisini de bulup alabilir ama yapmıyor.

şunu söylüyorum ben, bir oyuncunun diğer bir oyuncu gibi olmaması bir dezavantaj değil, doğru yerde takımda oynuyorsa potansiyelide varsa başarılı olabilir. Burada beğenmediğimiz denayer x başka takımda iş yapabilir.

Birde Fatih hoca denayer sakatlanana kadar serdar yerine onu oynatıyordu. Buradan da şu kanıya varabiliriz ki hocada yüzde yüz memnun olmayabilir serdardan. Çünkü şuan başarılı olsa da onunda oyun tarzı çok risk barındırıyor. Neyse seneye kalırsa avrupa platformunda daha iyi tartma fırsatımız olacak. Ben iki stoperimizinde kötü oyuncular olduğunu düşünmüyorum. Birini överken diğerini gömmeye gerek yok.:)

Hala oraya gelmedin buraya gelmedin diyosun. Arayan bulur Yusuf kardeşim buldu cokda samimi bir şekilde konuştuk. Sen nerelerdeydin o gün online degildin hiç.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
mesajlarıma bak kardeş :) kale arkasındaydım alt tarafın sol bölümünde
IMG-20180403-WA0015.webp

Bak kucak açtım bidahakine bekliyorum seni.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kendine biraz çeki düzen verdi son haftalarda risk almadan doğru soğukkanlı bir oyunu var. Maicon'la birbirine tamamliyorlar.

Bu yaz fitness salonundan çikmamali. Cılız vucudu Fernandao Kone Adebayor forvet tipleri karsisinda ezilmesine neden oluyor. En büyük eksikligi bnc.

Çok geliştirdi kendini. Güvenli oynuyor. Baskı altında saçmalamayı aşarsa üst düzey stoper olabilecek potansiyeli var. Semih Kaya'dan daha ümit verici bu konuda.

Özgüveni arttıkça daha da iyi performans göstermeye başladı...

Geri
Üst Alt