Serdar Aziz

Fernando ile tek oynayan adamdi

Takımda top oynayan tek elemandı ya. Bide sene başı vizyonerler buna bok atıyordu. Mağlubiyeti haketmeyen tek oyuncuydu. Fernando diyenler hayal görüyor. O sondaki müdahelesi şaka gibiydi.

Sezonun en iyilerinden ve takiminin en iyilerinden

Başakşehire karşi çok ihtiyacimiz olacak

Fernando ve Serdar iyilerdi diğerleri bunların yarısı kadar top oynamadı...

Helal olsun be Serdar!Sahada karı gibi oynayanlar senin mücadelenden dolayı hiç utanıyor mu?

birde büsürü mok atanlar vardi, neymis efendim sakat makat.
daha kötüsü dört gözle bekliyorlardi adamin sakalanmasini ki hemen kronik sakat diye damlayabilmeleri icin !
bunun kadar canla oynasalar, galip gelirlerdi.

Beğenmemek hıyarlık olur da, bir pozisyonda yine çift uçan tekme misali kaydı rakibe ceza sahası içerisinde, Serdar, rakip ve top birlikte auta çıktılar, aha dedim sıcdık eyyamcı Cüneyt çaldı penaltıyı.

Atlama birader öyle güreşir gibi, şerefsiz hakemler zaten açık kolluyor!

Maicon yanına adam bekleyenler arayanlar bunun yanına adam arasın. Bin tane maicon eder bu.

Beğenmemek hıyarlık olur da, bir pozisyonda yine çift uçan tekme misali kaydı rakibe ceza sahası içerisinde, Serdar, rakip ve top birlikte auta çıktılar, aha dedim sıcdık eyyamcı Cüneyt çaldı penaltıyı.

atlamasa orta yapacak engelledi iste.

çok atak kesti vallahi,hepsi de hata yapsa gol olabilecek pozisyonlar,müthişti fernandoyla

atlamasa orta yapacak engelledi iste.
Demek istediğim bazen çok lambur lumbur eller kollar ayakları açık atlıyor, havuza atlar gibi, pozisyon temiz olsa dahi aldatıcı olabiyor, bizim maçı yöneten hakemlerin beklediği şeyler.

Demek istediğim bazen çok lambur lumbur eller kollar ayakları açık atlıyor, havuza atlar gibi, pozisyon temiz olsa dahi aldatıcı olabiyor, bizim maçı yöneten hakemlerin beklediği şeyler.

yine pozisyona girmeye korkan stoperden iyidir örnegin maicon !
Maicon daha ağır ve kalıplı, zamanlama hatası yapması daha olası. Uzun zaman sonra akan oyundan gol yedik. Hayırlısı.

Fernando ile tek oynayan adam

Geri
Üst Alt